Nieuw Op Videoland december 2017

Geschreven op 28 november 2017

December is een goede maand om series te kijken. Het wordt kouder én eerder donker.

Je bent misschien vol enthousiasme naar Soof: een nieuw begin aan het kijken, maar hier zijn weer een aantal nieuwe series en seizoenen! Deze maand worden er spannende, romantische en diepgaande series toegevoegd.

Hieronder staan alle nieuwe Videoland series van december 2017…

Nieuwe series

In december zet Videoland een hele rits aan nieuwe series online. Hieronder staan alle nieuwe series:

1 december American Crime seizoen 1 – 2

American Crime

American Crime is een dramaserie uit 2015. De Amerikaanse serie kreeg 5 Golden Globe nominaties! Videoland zet vanaf 1 december iedere zaterdag een nieuwe aflevering online. Ieder seizoen heeft een nieuw verhaal.

Het 1ste seizoen gaat over een aanval op een oorlogsveteraan en zijn vrouw. Voor het misdrijf worden 4 verwachten aangehouden. Deze verdachten passen perfect in het profiel van de dader, maar misschien is de situatie iets complexer?

In het 2de seizoen worden een aantal sterspelers van een basketbalteam beschuldigd van een aanranding. Ze zouden foto’s van de aanranding online hebben gezet…

Meer Informatie


9 december Freakish seizoen 1 – 2

Freakish is een enge serie uit 2016. Deze Hulu Original is geproduceerd door AwesomenessTV. De serie komt op 9 december op Videoland te staan. De Nederlandse streamingdienst zet seizoen 1 en 2 online.

Freakish volgt een groep studenten die na een chemische ontploffing moeten schuilen in hun school. Door de chemische ontploffing is een virus ontstaan die iedereen kan veranderen in gevaarlijke mutanten!

Meer Informatie


13 december Zac and Mia seizoen 1 – 2

Zac and Mia is een populaire tienerserie uit de Verenigde Staten. Deze televisieserie is gebaseerd op de succesvolle roman van A.J. Betts. Op 13 december 2017 komt deze serie op Videoland te staan.

Zac en Mia zijn beide kankerpatiënten. De patiënten bouwen een bijzondere vriendschap op. Los van hun ziekte hebben ze helemaal niets met elkaar gemeen. Sterker nog, buiten het ziekenhuisleven om zouden ze nooit contact met elkaar hebben gehad. Dit maakt hun vriendschap nog bijzonderder…

Meer Informatie


15 december Off the Map seizoen 1

Off the Map is een medische dramaserie van Jenna Bans, Shonda Rhimes en Betsy Beers (ScandalPrivate Practice en Grey’s Anatomy). Op 15 december zet Videoland alle afleveringen online.

Deze ABC-serie gaat over 7 artsen die de weg kwijt zijn. Samen gaan ze naar een verlaten dorp. Hier proberen ze voor zichzelf te ontdekken waarom ze arts zijn geworden…

Meer Informatie


16 december The Royals seizoen 1 – 3

The Royals is een Amerikaanse dramaserie uit 2015. De serie is gemaakt door Mark Schwahn, die bekend is van One Tree Hill! Op 16 december zet Videoland seizoen 1 tot en met 3 online. Je kunt dus lekker doorkijken.

De serie volgt een Britse koninklijke familie in het hedendaagse Londen. Deze familieleden hebben een buitengewoon luxe leven, waar anderen alleen van kunnen dromen. Maar tegelijk hebben ze plichten én worden ze continu gevolgd…

Meer Informatie


27 december Beauty and the Beast seizoen 1 – 4

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast is een romantische dramaserie van The CW. Deze serie is geïnspireerd door de gelijknamige film uit 1987 en in 2012 in première gegaan. Videoland zet de complete serie op 27 december online!

Deze serie volgt een knappe detective die verliefd wordt op een ex-soldaat, die onderduikt voor een geheime organisatie die hem in een beest veranderde…

Meer Informatie


Nieuwe seizoenen

De Nederlandse streamingdienst zet niet alleen nieuwe seizoen online. Deze series krijgen een compleet nieuw seizoen:

2 december Peaky Blinders seizoen 3

Op 2 december zet Videoland het 3de seizoen van Peaky Blinders online! Deze populaire serie uit Groot-Brittannië is geschreven door Steven Knight, die ook de hitserie Taboo schreef.

Deze spannende serie volgt Tommy Shelby en zijn bende. In 1919 maakt hij Birmingham onveilig. Inspecteur Chester Campbell in naar Birmingham gekomen in zijn bende op te rollen…

Meer Informatie


14 december The Fall seizoen 3

The Fall is een populaire Britse politieserie uit 2013. Seizoen 1 en 2 staan al op Videoland en op 14 december komt ook het 3de seizoen online te staan. The Fall is een absolute aanrader!

De serie volgt Stella Gibson. Ze is detective bij de Metropolitan Police. Stella wordt naar Belfast gestuurd om de politie te helpen met het oppakken van een seriemoordenaar. Net voor haar aankomst wordt er weer een nieuwe moord gepleegd…

Meer Informatie


16 december Cobra 11 seizoen 19

Cobra 11

Cobra 11 is een populaire Duitse politieserie. Deze Duitse serie is begonnen in 1996 en inmiddels zijn er meer dan 40 seizoenen en 300 afleveringen! Momenteel staat seizoen 13 tot en met 18 online en op 16 december zet Videoland ook het 19e seizoen online!

Deze populaire serie volgt Semir Gerkhan. Deze rechercheur heeft maar 1 doel: criminelen achter de tralies stoppen én houden.

Meer Informatie


17 december Centraal Medisch Centrum seizoen 2

Centraal Medisch Centrum

Centraal Medisch Centrum is een ziekenhuisserie van Will Koopman. Deze Nederlandse serie is begonnen in 2016 en krijgt nu een 2de seizoen. Seizoen 2 komt op 27 december online te staan.

De serie volgt Cleo de Waard. Deze CEO heeft een opdracht gekregen om te bezuinigen. Ze komt erachter dat de Raad van het Bestuur niets om de patiënten geeft.

Cleo vindt dit wel belangrijk en heeft daarom moeite met het doorvoeren van de bezuinigingen. Daarbij kan ze rekenen op de weerstand van de medische specialisten…

Meer Informatie


22 december Younger seizoen 4

Younger is een enorm succesvolle serie van Darren Star, die bekend is van Sex and the City. Nu staan er 3 seizoenen op Videoland en op 8 december zet Videoland het 4de seizoen online!

Deze serie gaat over de onlangs gescheiden Liza Miller. Liza is 40 jaar en gaat op zoek naar een baan. Niemand wil haar werk aanbieden, vanwege haar leeftijd.

Wanneer ze wordt versierd door iemand van 20 jaar, besluit ze om een make-over te ondergaan en voortaan door het leven te gaan als iemand van 26 jaar. Maar hoe moet ze zich gedragen?

Meer Informatie


22 december Nieuwe tijden seizoen 3

Op 22 december komt het 3de seizoen van Nieuwe Tijden online te staan! Videoland zet op deze dag 2 nieuwe afleveringen online. Je komt erachter hoe het verder gaat met Jan Jaap en Sil!

Nieuwe Tijden is de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden. De serie volgt de bewoners van een studentenhuis. Ze delen lief en leed met elkaar. Ze smeden vriendschappen, streven hun dromen na én zoeken grenzen op…

Meer Informatie

29 december Dicte seizoen 3

Dicte

Dicte is een Deense serie uit 2013. Deze spannende crime serie is gebaseerd op romans van Elsebeth Egholm. Op 29 december zet Videoland het 3de seizoen online. Daarmee staat de complete serie op Videoland.

Dicte Svendsen gaat na haar scheiding terug naar zijn geboortestad Århus. Hier gaat ze samen met haar dochter wonen. Ze gaat schrijven over misdaden, maar begint zich ook te bemoeien met het oplossen daarvan. Daardoor krijgt ze direct conflicten met politieman John Wagner…

Meer Informatie


Nieuwe kinderseries

Deze kinderseries komen in december online te staan:

27 december Little People seizoen 2

Little People is een animatieserie voor kinderen uit 2016. Op 27 december zet Videoland nieuwe afleveringen van seizoen 2 online.

De kleine vrienden uit deze serie beleven de coolste avonturen, zoals jongleren in de jungle en letters schrijven in de ruimte. Iedere aflevering richt zich op de emotionele en sociale ontwikkeling van het kind dat aan het kijken is…

Meer Informatie