Nieuwe Videoland series: februari 2018

Januari werd super afgesloten met The Good Doctor. De eerste 9 afleveringen van deze populaire ziekenhuisserie staan online. In februari wordt er iedere maandag een nieuwe aflevering toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Uiteraard komen er ook een aantal compleet nieuwe series online te staan én krijgen een aantal series een nieuw seizoen. Deze televisieseries worden deze maand toegevoegd…

Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D.

1 februari 2018 | Seizoen 1 - 4

Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D. is een Amerikaanse actieserie van Marvel en ABC. Deze televisieserie is gemaakt door Maurissa Tancharoen, Jed Whedon en Joss Whedon.

Videoland zet seizoen 1 tot en met 4 op 9 februari online. Deze 4 seizoenen bestaan uit 88 afleveringen van zo’n 45 minuten.

Deze serie volgt Phil Coulson, de oprichter van SHIELD. Binnen deze organisatie vechten superhelden tegen buitenaardse vijanden. Daarnaast is Phil bezig met een persoonlijk zoektocht. Hij wil meer weten over zijn eigen dood. Hij werd eerder vermoord door Loki, maar kwam daarna weer tot leven.

Ondertussen zoekt hij naar de supercrimineel ”De Helderziende”. Deze crimineel wil ook weten hoe Phil weer tot leven kwam en is bezig met het opzetten van een gigantisch leger…

New Kids

1 februari 2018 | Seizoen 1 - 2

Momenteel staat New Kids Turbo en New Kids Nitro online. Op 1 februari 2018 zet Videoland seizoen 1 en 2 van de televisieserie uit 2007 ook online.

De hilarische serie is geschreven door hoofdrolspeler Steffen Haars en Flip van der Kuil. De serie volgt een aantal aso’s uit het Brabantse Maaskantje…

een nieuw seizoen

Pokémon: Indigo League

2 februari 2018 | Seizoen 2

Op 2 februari komt seizoen 2 van Pokémon: Indigo League online te staan. Indigo League is het eerste deel van de populaire animatieserie uit Japan.

In deze serie gaat Ash uit Pallet Town zijn eerste Pokémon ophalen. Daarna gaat hij samen met Pikachu op avontuur.

Gedurende zijn avontuur ontmoet hij o.a. gymtrainer Brock en de kwaadaardige Jessie, James en Meowth…

Naked Attraction

5 februari 2018 | Seizoen 2

Naked Attraction is een Britse datingshow uit 2017. Het eerste seizoen staat momenteel op Videoland en op 5 februari 2018 komt het 2de seizoen online te staan. Seizoen 2 heeft dubbel zoveel afleveringen als seizoen 1.

In Naked Attraction moeten de kandidaten 1 van de 6 naakte deelnemers uitkiezen en meenemen op date. De kandidaten zien eerst alleen de voeten.

Vervolgens worden er steeds meer blootgegevens. De minst aantrekkelijke personen verlaten het podium tot er uiteindelijk iemand overblijft.

Uiteindelijk vindt er een ontmoeting plaats, waarbij beide personen helemaal naakt zijn…

RTL Gezondheidstest

9 februari 2018

RTL Gezondheidstest wordt op 8 februari uitgezonden door RTL4 en een dag later op Videoland gezet. Het programma is geproduceerd door Vorst Media en mogelijk gemaakt door zorgverzekeraar VGZ.

In RTL Gezondheidstest stellen Wendy van Dijk en Ruben Nicolai vragen over de gezondheid van BN’ers, het publiek én de kijkers thuis.

Daarnaast laten een aantal andere bekende Nederlanders hun gezondheid testen door medische experimenten te ondergaan…

Agent Carter

15 februari 2018 | Seizoen 1 - 2

Marvel’s Agent Carter is een Amerikaanse actieserie van de zender ABC. Deze televisieserie is bedacht door Christopher Markus en Stephen McFeely (Captain America) en gebaseerd op het Marvel-personage Peggy Carter.

De hoofdrol is voor Hayley Atwell. Deze vooraanstaande actrice speelde eerder in ”Be Right Back”, dé beste aflevering van Black Mirror! Op 15 februari zet Videoland seizoen 1 én 2 online.

Peggy is een alleenstaande vrouw en politieagente. Ze probeert de dood van Captain America te verwerken. Op haar werk wordt ze niet serieus genomen door haar mannelijke collega’s, die hebben gevochten in de Tweede Wereldoorlog.

Gelukkig ziet Howard Stark wel iets in haar. Samen met zijn dienaar Edwin Jarvis neemt hij haar mee op avontuur…

een nieuw seizoen

The Tunnel

16 februari 2018 | Seizoen 3

The Tunnel is een Frans-Britse detectiveserie. De spin-off van The Bridge is opgenomen in de regio van Calais. Op 16 februari 2018 zet Videoland seizoen 3 online, waardoor de complete serie online staat!

Ben Richards schreef de scenario’s en kreeg daarbij hulp van de Zweedse Hands Rosenfeldt, die de scenario’s van de originele Scandinavische serie schreef. Hoofdrolspeler Stephen Dillane (Game of Thrones) mocht in 2014 een Emmy in ontvangst nemen!

Deze televisieserie speelt zich af met de Europese-crisis op de achtergrond. Wanneer tussen Folkestone en Calais het lichaam van een Franse politicus wordt aangetroffen, moeten Karl Roebuck en Elise Wassermann gedwongen samenwerken.

De seriemoordenaar gaat door en laat met ingenieuze methoden zien dat de moderne samenleving failliet is. Zowel Karl als Elise raken steeds persoonlijker betrokken bij het hele onderzoek…

McLeod’s Daughters

22 februari 2018 | Seizoen 1 - 3

McLeod’s Daughters is een Australische dramaserie uit 2001. Deze televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1996.

Sinds 2004 groeide de serie uit tot dé populairste serie van Australië. Op 22 februari 2018 zet Videoland seizoen 1 tot en met 3 online!

De McLeod’s zijn al generaties eigenaar van de Dover’s Run. Deze gigantische ranch is overgegaan van vader op zoon, maar wordt nu overgedragen op een dochter.

De ranch loopt slecht en zit in de schulden. Kunnen de stadse zussen Claire en Tess het tij keren?

UnREAL

23 februari 2018 | Seizoen 1 - 2

UnREAL is een Amerikaanse sitcom van Lifetime. Deze dramaserie is geschreven door Marti Noxon en Sarah Gertrude Shapiro.

De serie is begonnen in 2015 en groeide uit tot een populaire serie. Videoland zet op 23 februari de 20 afleveringen van seizoen 1 en 2 online. Daarna komt er iedere week een nieuwe aflevering van seizoen 3 online te staan.

Rachel Goldberg is een nieuwe producer, die de opdracht heeft om haar relaties met en tussen de deelnemers zoveel mogelijk te manipuleren.

Hiermee moet ze dramatische en schandalige opnames realiseren, die haar uitvoerend producent tevreden stellen. Het zorgt voor komische en wrede gebeurtenissen…

Curvy Supermodel

26 februari 2018 | Seizoen 1

Op 26 februari begint Curvy Supermodel op RTL5. Je kunt de afleveringen vanaf 26 februari ook op Videoland volgen.

Deze nieuwe reality serie gaat op zoek naar een nieuw topmodel met een kledingmaat van 40 of meer.

De modellen moet de jury overtuigen dat zij de titel ”Curvy Supermodel 2018” verdienen…

Models in Cape Town

26 februari 2018 | Seizoen 1

Op 26 februari begint Models in Cape Town. Vanaf die datum komen de afleveringen ook op Videoland te staan. 

Het nieuwe programma van RTL4 volgt 6 modellen uit Nederland die het willen gaan maken in Kaapstad, Zuid-Afrika.

De reality serie geeft een unieke kijk in het leven van échte modellen…

NCIS: Los Angeles

27 februari 2018 | Seizoen 1 - 7

NCIS: Los Angeles is de eerste spin-off van de succesvolle NCIS, die sinds oktober 2017 op Videoland staat.

Op 27 februari zet Videoland seizoen 1 tot en met 7 online.

NCIS: LA volgt een eliteteam van undercover agenten. Met de meest geavanceerde technieken proberen ze de beruchtste en meest ongrijpbare criminelen te pakken…

Five Days Inside

27 februari 2018 | Seizoen 1

Five Days Inside is een diepgaande documentaire serie met Beau van Erven Dorens.

De presentator bezoekt allerlei gesloten instellingen, zoals een hospice, een TBS-kiliek of een brandwondencentrum.

Door hier 5 dagen te verblijven laat Beau zien hoe het is om hier te leven en werken. De presentator slaapt zelfs in de klinieken, vaak achter gesloten deuren voor zijn eigen veiligheid…

De Leugendetective

27 februari 2018 | Seizoen 1

De Leugendetective is vanaf 27 februari te zien op RTL5 te zien. Op 27 februari komt de eerste aflevering ook op Videoland te staan.

De Leugendetective brengt (ex)-koppels bij elkaar en ontwerpt ze aan de Amerikaanse specialist Daniel Ribacoff.

Met de leugendetector willen de stellen van alles van elkaar weten, bijvoorbeeld of ze trouw zijn óf hij wel echt een kind wil én of hij haar nog wel aantrekkelijk vindt…

Married at First Sight

27 februari 2018 | Seizoen 3

Op 27 februari begint het 3de seizoen van Married at First Sight op Videoland.

In Married at First Sight gaan een psycholoog, een antropoloog, een seksuoloog en een dominee singles aan elkaar koppelen.

De gekoppelde singles trouwen vervolgens met elkaar, zonder dat ze elkaar eerder hebben ontmoet. Daarna gaan ze een maand samenleven…

Slechtste Chauffeurs VIPS

27 februari 2018 | Seizoen 1

Slechtste Chauffeurs VIPS wordt op 27 februari uitgezonden door RTL5 en komt vervolgens op Videoland te staan. Het is een spin-off van Slechtste Chauffeurs van Nederland.

In deze spin-off worden BN’ers gevolgd die niet kunnen rijden.

Het programma wordt gepresenteerd door John Williams en volgt bijvoorbeeld Anita Heilker en Ester Oosterbeek…