Nieuwe Videoland series: februari 2020

In februari 2020 zet Videoland weer een aantal nieuwe series online, waaronder een aantal oudere Nederlandse series en een paar nieuwere Amerikaanse series. Ontdek nu wat er deze maand nieuw op Videoland komt te staan:

Code Black

3 februari 2020 | Seizoen 1 - 3

Op 3 februari 2020 zet Videoland alle seizoenen van Code Black online, die tussen 2015 en 2018 zijn uitgezonden door CBS.

Deze ziekenhuisserie is ontwikkeld door Michael Seitzman en is gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2013 van Ryan McGarry.

De complete serie bestaat uit 47 afleveringen met een speelduur van zo’n 45 minuten. Je kunt dus wel even vooruit!

Code Black speelt zich af op de eerste hulp van het Angels Memorial Hospital in Los Angeles. De artsen hebben honderden keren per jaar te maken met een ”code black”. Deze code geeft aan dat er te veel patienten zijn en te weinig middelen om hen te behandelen.

Ondanks deze moeilijke situatie doen de artsen en verpleegsters van het ziekenhuis er alles aan om hun patienten te helpen…

Vlucht HS13

6 januari 2020 | Seizoen 1

Op 6 februari zet Videoland Vlucht HS13 online. In 2016 – toen de serie in première ging – werd er enorm veel aandacht aan besteed.

De afleveringen werden uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO3. Nu – een kleine vier jaar later – zijn de afleveringen ook online te bekijken.

Deze Nederlandse serie bestaat uit slechts één seizoen met 10 afleveringen. Je kijkt een aflevering in zo’n 40 tot 45 minuten. Het is daarmee een leuke serie om even tussendoor te kijken.

Vlucht HS13 volgt Liv (Katja Schuurmans), een ambitieuze en succesvolle zakenvrouw. Wanneer hij man Simon naar Barcelona vliegt, stort het vliegtuig neer.

Liv’s leven komt helemaal op z’n kop te staan, terwijl ze wordt geconfronteerd met de nasleep van de ramp. Ondertussen komt ze meer te weten over het duitsere verleden van haar man. Hij leek een goede echtgenoot en vader, maar wie was Simon echt?

Nancy Drew

8 februari 2020 | Seizoen 1

Nancy Drew is een nieuwe serie uit 2019 van de zender The CW. Deze mysterieuze dramaserie staat vanaf 8 februari 2020 online. De scenario’s zijn gebaseerd het personage uit mysterie romans van Edward Stratemeyer.

Deze serie volgt de 18-jarige Nancy Drew, gespeeld door Kennedy McMann. Nancy wil haar geboortestad verlaten om te gaan studeren, maar wordt tegengehouden door een familietragedie.

Ze raakt verwikkeld in een mysterieus moordonderzoek en onthult gaandeweg geheimen die schokkender zijn dan ze ooit had kunnen denken…

Why Women Kill

14 februari 2020 | Seizoen 1

Why Women Kill is een komische dramaserie van de zender CBS, die sinds augustus 2019 te zien is. Op 14 februari komen de afleveringen op Videoland te staan.

De verwachtingen van de serie zijn hoog, omdat deze ontwikkeld is door Marc Cherry, die bekend is van hitseries als Devious MaidsDesperate Housewives en The Golden Girls.

Deze anthologieserie heeft meerdere verhaallijnen en speelt zich af in verschillende decennia.

De serie volgt Beth Ann Stanton (gespeeld door Ginnifer Goodwin) in 1963, Simone Grove (gespeeld door Lucy Liu) in 1984 en Taylor Harding (Kirby Howell-Baptiste) in 2019.

De vrouwen hebben iets gemeen: ze wonen allemaal in hetzelfde huis en moeten omgaan met ontrouw en verraad in hun huwelijk…

Kinderen Geen Bezwaar

15 februari 2020 | Seizoen 1

Kinderen Geen Bezwaar is een oude komedieserie van de VARA, die tussen 25 september 2004 en 18 februari 2013 is uitgezonden.

De Nederlandse serie is bedacht door Haye van der Heyden, die we nu kennen van DivorceMeisje van Plezier en Familie Kruys.

Deze sitcom volgt het leven van de familie van Gerard en Maud, die elkaar hebben leren kennen via een contactadvertentie…

Kees en Co

22 februari 2020 | Seizoen 1

Kees en Co is een Nederlandse komedieserie uit 1997. Op 22 februari 2020 zet Videoland het tweede seizoen online.

De hoofdrol is voor Simone Kleinsma. Ze speelt Kees Heistee. Deze serie volgt het leven van kees en haar gezin én haar onderbuurvrouw en vrienden…