Nieuwe Videoland series: januari 2018

Meer series kijken is misschien een goed voornemen voor 2018. Videoland gaat hierbij helpen door veel nieuwe series toe te voegen aan het aanbod.

Begin 2018 komen er een aantal topseries online te staan. Het wordt hierdoor steeds aantrekkelijker om een abonnement van Videoland te nemen. In januari komt bijvoorbeeld het 5de seizoen van The Blacklist, het 4de seizoen van Peaky Blinders en het 7de seizoen van Moordvrouw online te staan. Daarnaast zet Videoland seizoen 1 tot en met 13 van Grey’s Anatomy online, iets weer veel mensen blij mee zullen zijn.

Maar dat is nog niet alles. Hieronder staan alle series die je in januari 2018 op Videoland kunt verwachten...

Grey's Anatomy

1 januari 2018 | Seizoen 1 - 13

Grey’s Anatomy is een populaire ziekenhuisserie van Shonda Rhimes. Deze serie stond al eerder op Videoland en is nu terug.

Op de eerste dag van 2018 komen alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 13 online te staan. Het goede nieuws is dat het 14e seizoen op 19 februari wordt uitgezonden door Net5. Je kunt dus meteen verder kijken!

Deze serie over de doktoren van het Seattle Grace Hospital werd een internationale hit. In 2007 werd er zelfs een Golden Globe gewonnen voor beste dramaserie! Het is één van de langstlopende én succesvolste serie uit Amerika.

Goed dat Videoland deze serie opnieuw naar on demand gaat aanbieden!

een nieuw seizoen

The Blacklist

3 januari 2018 | Seizoen 5

The Blacklist krijgt op 3 januari 2018 een compleet nieuw seizoen. Videoland haalt het 5de seizoen, met James Spader in de hoofdrol, naar Nederland. Iedere woensdag komt er een nieuwe aflevering online te staan.

In het 5de seizoen van The Blacklist, begint Ray Reddington opnieuw met het opbouwen van zijn criminele imperium. Hij heeft Liz aan zijn zijde. Liz leeft nu in een wereld waar de zoektocht naar criminelen een familiehandel lijkt te zijn geworden…

2 dagen voor de komst van seizoen 5 zet Videoland een special online. Hierin wordt teruggeblikt op de afgelopen 4 seizoenen. Na het zien van deze special kun je direct verder met seizoen 5…

Sid de Slimmerik

3 januari 2018 | Seizoen 1

Sid De Slimmerik is een animatieserie van Hugh Martin en Katy Garretson.

Deze leerzame kinderserie volgt Sid. Hij houdt van leren en wil antwoorden op alle vragen die hij heeft. Samen met zijn vrienden, familie én zijn juf leert hij steeds meer dingen bij…

een nieuw seizoen

Salamander

8 januari 2018 | Seizoen 2

Salamander is een Vlaamse serie uit 2012 met internationaal succes! Het eerste seizoen is al te zien op Videoland en vanaf 8 januari komt ook het tweede seizoen online te staan. Deze misdaadserie heeft Filip Peeters in de hoofdrol.

Filip speelt Paul Gerardi, een inspecteur die de overval op een private familiebank gaat onderzoeken. Hier werden 66 strategische kluizen van de elite leeggeroofd. De daders lijken op zoek te zijn naar privégeheimen.

De elite wil de hele zaak in de doofpot stoppen, maar Paul zet door om de waarheid te achterhalen. Zelfs wanneer zijn eigen leven in gevaar komt!

Guidance

12 januari 2018 | Seizoen 1 - 3

Guidance is een Go90-serie uit 2015. Deze romantische dramaserie is geschreven door Bekah Brunstetter, die hiernaast afleveringen heeft geproduceerd van This Is Us en American Gods.

Op 3 januari 2018 zet Videoland de complete serie online, die bestaat uit 3 seizoenen!

Deze televisieserie volgt de sessies die Mirian Worth met haar decaan heeft, nadat er schokkende foto’s van haar zijn verspreid door de school…

een nieuw seizoen

Black Sails

15 januari 2018 | Seizoen 4

Black Sails is sinds november 2017 te volgen op Videoland. Op 17 november kwamen er 3 seizoenen online te staan en op 15 januari zet Videoland het 4de seizoen online! Hierdoor is de complete serie te volgen.

Deze stoere piratenserie volgt de beruchte zeerover Flint. In 1715 is Providence Island zijn domein. Samen met andere piraten gaat hij op zoek naar een waardevolle schat.

Ondertussen probeert de Britse marine zijn vrijhaven in te dammen, iets wat Flint koste wat kost wil voorkomen!

een nieuw seizoen

Moordvrouw

21 januari 2018 | Seizoen 7

Moordvrouw is een Nederlandse politieserie die enorm succesvol is. Inmiddels zijn er 6 seizoenen met bij elkaar 60 afleveringen. Op 21 januari begint het 7de seizoen alweer.

Moordvrouw krijgt niet alleen nieuwe afleveringen, maar heeft ook nieuwe scenarioschrijvers. De scenario’s van seizoen 7 zijn geschreven door Alma Popeyus en Hein Schütz. Hiervoor schreven ze scenario’s van De Maatschap.

Volgens hoofdrolspeler Achmed Akkabi zijn de scenario’s van seizoen 7 enorm spannend. Je gaat het zien vanaf 21 januari!

Temptation Island

25 januari 2018 | Seizoen 3

Op 25 januari 2018 begint het 3de seizoen van Temptation Island op Videoland. Op 25 januari wordt aflevering 1 en 2 online gezet. Daarna komt er iedere donderdag een nieuwe aflevering online te staan.

In deze reality serie zetten koppels uit België en Nederland hun relatie op het spel. De deelnemers bezoeken een nieuw tropisch eiland waar ze de ”ultieme relatietest” ondergaan. De koppels worden 10 dagen gescheiden van elkaar en worden gezelschap gehouden door verleiders.

Kunnen de nieuwe koppels de verleidingen weerstaan? Je gaat het zien vanaf 25 januari 2018!

The Good Doctor

29 januari 2017 | Seizoen 1

Op 29 januari zet Videoland een nieuwe topper online: The Good Doctor! Deze medische dramaserie is gemaakt door David Shore, dé maker van House M.D. met Hugh Laurie.

De hoofdrol is voor Freddie Highmore, die in 2018 werd genomineerd voor een Golden Globe. Hij kreeg deze nominatie voor zijn rol als Dr. Shaun Murphy.

Dr. Shaun Murphy verlaat het platteland om carrière te maken bij een ziekenhuis in San José. Zijn carrière verloopt niet zonder moeilijkheden.

Door zijn autisme is hij niet in staat om verbinding te maken met mensen. Lukt het hem ondanks deze beperking wel om mensenlevens te redden?

T@gged

30 januari 2017 | Seizoen 1 - 2

Op 30 januari komt T@gged tussen het aanbod te staan. Deze psychologische thriller van Go90 is begonnen in 2016. Seizoen 1 en 2 hebben samen 23 afleveringen.

T@gged volgt 3 middelbare schoolmeisjes, Hailey, Rowan en Elisia. Ze worden online lastig gevallen en getagd in gewelddadige video’s. Hun profielen vertellen veel over hun leven, bijvoorbeeld waar ze wonen!

Ze moeten erachter komen wie hun lastig valt, voordat deze gestoorde moordenaar hen vindt…