Nieuwe Videoland series: januari 2020

Het nieuwe jaar begint met slechts een paar ”nieuwe series”. Videoland zet deze maand vier series online, waarvan de nieuwste uit 2018 komt. Hopelijk zijn de series heel goed en komen er in februari nieuwere series online staan.

Ontdek nu welke series deze maand op Videoland worden gezet…

Grey’s Anatomy

6 januari 2020 | Seizoen 1 - 15

Grey’s Anatomy is een enorm populaire ziekenhuisserie van de zender ABC. In België zijn de afleveringen uitgezonden door VIJF en in Nederland door Net5.

Daarnaast heeft deze serie meerdere keren op Videoland gestaan, waarna die na een aantal maanden weer offline wordt gehaald door het verlopen van de contracten.

Op 6 januari 2020 komt de serie weer op Videoland te staan! Videoland zet seizoen 1 tot en met 15 online.

Deze dramaserie won in 2008 een Golden Globe! De serie volgt de doktoren en chirurgen van het Meredith in Seattle. De doktoren worden geconfronteerd met levensbedreigende situaties en voeren complexe operaties uit…

Spitsbroers

6 januari 2020 | Seizoen 1 - 2

Spitsbroers is een Vlaamse serie over voetbal, die in 2015 in première is gegaan. Deze serie is opgenomen in de Luminus Arena van de voetbalclub KRC Genk.

De afleveringen zijn uitgezonden door VTM en FOX. Vanaf 13 januari 2020 komen de afleveringen online te staan.

Deze serie volgt de broers Alan en Dennis, die al hun hele leven van voetbal houden. Ze willen beide profvoetballer worden, maar slechts één broer krijgt daadwerkelijk de kans om deze droom waar te maken. Hij geniet van roem, geld en vrouwen.

De andere broer krijgt geen contract aangeboden en wordt jaloers. De successen van zijn broer beginnen steeds meer aan hem te knagen…

The Family

20 januari 2020 | Seizoen 1

The Family is een dramaserie uit 2016 van de zender ABC. Jenna Bans ontwikkelde de serie. Ze schreef eerder scenario’s van hitseries als ScandalGrey’s AnatomyPrivate Practice en Desperate Housewives.

Ondanks dat is de serie na één seizoen geannuleerd, waardoor er dus geen nieuwe seizoenen komen. Het is daardoor misschien niet de moeite waard om aan de serie te beginnen.

Wanneer de doodgewaande zoon van een politicus na een jaar opnieuw thuiskomt, reageert de familie met verbazing en blijdschap.

Het duurt echter niet lang voor ze wantrouwend worden. Want is hun zijn wel écht wie hij zegt te zijn. De terugkeer van hun zoon zorgt in ieder geval voor de onthulling van diepe geheimen…

een nieuw seizoen

A Million Little Things

20 januari 2020 | Seizoen 2

A Million Little Things is een familiedrama van de zender ABC, die sinds 26 september 2018 te zien is.

Op 26 december 2018 heeft Videoland het eerste seizoen online gezet en vanaf 20 januari 2020 komt ook het tweede seizoen online te staan.

Deze serie volgt een groep vrienden die een betekenisvoller leven willen leiden na de onverwachte dood van hun goede vriend…