Nieuwe Videoland series: juli 2017

Hieronder staan de nieuwe Videoland series, die in juli 2017 online komen te staan. Deze maand komt bijvoorbeeld de populaire familiedrama Switched at Birth online te staan. Daarnaast voegt de Nederlandse streamingdienst Loch Ness toe, een spannende misdaadserie uit Australië. Verder zet Videoland de Belgische hitserie Salamander online! Check nu het overzicht met alle nieuwe series én nieuwe seizoenen...
een nieuw seizoen

Switched at Birth

1 juli 2017 | Seizoen 1 - 8

Vanaf 1 juli is Switched at Birth te zien op Videoland, een familiedrama uit de Verenigde Staten.

Deze serie is opgenomen in Beverly Hills, Californië en uitgezonden door FreeForm. Videoland zet de complete serie online, die bestaat uit 97 afleveringen!

Bay en Daphne zijn bij hun geboorte met elkaar verwisseld. Daardoor groeide Bay op in een rijk gezin met 2 ouders en 1 broer. Daphne woonde in een volkswijk met een alleenstaande moeder.

Wanneer de families elkaar ontmoeten weten ze niet meer wie ze zijn. Ze voelen zich namelijk aangetrokken tot de ouders waar ze zijn opgegroeid…

GTST Classics

1 juli 2017 | Seizoen 1 - 2

GTST Classics staat vanaf 1 juli 2017 op Videoland. Goede tijden, Slechte tijden Classics omvat de oudste afleveringen van deze Nederlandse soapserie.

De allereerste afleveringen van Goede tijden, Slechte tijden volgt de problemen rondom verschillende families. Deze families wonen in Meerdijk.

Loch Ness

7 juli 2017 | Seizoen 1

Loch Ness is een serie van de zender BBC First, die als alternatieve titel ”The Loch” heeft.

Deze Australische misdaadserie is geschreven door Tim Haines en opgenomen in de Schotse Hooglanden. Vanaf 7 juli staat het eerste seizoen van de serie op Videoland.

Annie Redford is een detective is een gemeenschap die te maken heeft met een mythe én die door een ongetemde natuur wordt begrensd. Haar zoektocht naar een seriemoordenaar wordt een kwestie van leven en dood…

The Collection

14 juli 2017 | Seizoen 1

The Collection is een Frans- Britse televisieserie, die vanaf 14 juli is deze serie te zien op Videoland.

Deze historische dramaserie is geschreven door Oliver Goldstick en uitgezonden door BBC Worldwide en France Televisions.

Het is 1947. Paul en Claude Sabine zijn 2 totaal verschillende broers. Ze starten net na de 2de wereldoorlog een modehuis en eigen label in Parijs…

een nieuw seizoen

Kingdom

21 juli 2017 | Seizoen 3

Vanaf 21 juli is ook het derde seizoen van Kingdom te zien op Videoland. Je kan dan gaan genieten van 10 gloednieuwe afleveringen.

Alvey Kuliman en zijn vrouw Lisa hebben samen een sportschool in Venice. Het kost ze veel moeite om de sportschool draaiende te houden.

Alvey en Lisa hebben alle hoop gevestigd op hun zoon Nate. Nate is namelijk een veelbelovende vechter die het moet gaan maken. Maar Nate heeft geheimen die hem wel eens af kunnen remmen. Alvey heeft een minder goede band met zijn 2e zoon Jay.

Wanneer Ryan, een MMA-vechter en ex van Lisa opduikt, ontstaan er problemen…

Salamander

28 juli 2017 | Seizoen 1

Salamander is een Vlaamse televisieserie. Het eerste is vanaf 28 juli te zien op Videoland. Het eerste seizoen heeft in totaal 12 afleveringen.

De private familiebank Jonkhere wordt overvallen. In de Brusselse bank zitten 66 strategische kluizen. Deze kluizen zijn van dé Belgische elite. Deze elite bestaat uit mensen met topfuncties in o.a. de industrie, financiën en politiek.

De daders lijken opzoek te zijn naar privégeheimen. Wie zijn deze daders? Wie zijn hun opdrachtgevers? Is het doel wraak of chantage?

De vooraanstaande belgen besluiten de kraak in de doofpot te stoppen, maar inspecteur Paul Gerardi wil de zaak onderzoeken en komt steeds dichterbij de daders…

Transporter: The Series

28 juli 2017 | Seizoen 1

Transporter: The Series is een Frans-Canadese serie van The Movie Network. Het is een spin-off van de succesvolle films met Jason Statham in de hoofdrol. De afleveringen staan vanaf 28 juli 2017 op Videoland.

In deze actieserie zien we Frank Martin. Hij heeft maar één doel: een pakket, tegen alle verwachtingen in, super snel leveren…