Nieuwe Videoland series: juli 2018

Videoland zet deze maand twee Amerikaanse komedieseries én een aantal Nederlandse dramaseries online. Daarnaast zet Videoland steeds meer nationale én internationale reality series online.

Zoals in de voorgaande maanden komen er steeds meer programma’s tussen het aanbod te staan. Daarnaast voegt Videoland in juli een hele rits kinderseries én documentaires toe.

Hieronder staan alle nieuwe Videoland series van juli 2018…

Black-ish

2 juli 2018 | Seizoen 1 - 3

Black-ish is een Amerikaanse sitcom, die sinds 2014 te zien is. Deze zwarte komedieserie is uitgezonden door ABC en is vanaf 2 juli 2018 op Videoland te volgen.

De serie werd meerdere keren genomineerd voor een Primetime Emmy!

De serie volgt Andre Johnson. Hij heeft een goede baan, een knappe vrouw en 4 kinderen. Ze wonen in een mooie koloniale woning in een buitenwijk.

Andre wil naar de toekomst kijken, maar zijn verleden in ere houden door zijn gezin een culturele identiteit te geven. Want is dit zwarte gezin veel te veel aangepast?

Dokter Tinus

6 juli 2018 | Seizoen 1 - 6

Videoland heeft een deal gesloten met SBS6, waardoor er in 2018 meerdere goede SBS6 series worden toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Deze maand zet Videoland o.a. seizoen 1 tot en met 6 van Dokter Tinus online!

Deze Nederlandse serie is opgenomen in het Brabantse Woudrichem en volgt Marinus, een vaatchirurg uit Amsterdam. Wanneer hij wordt getroffen door een bloedfobie, verhuist hij naar het Brabantse platteland, om huisarts te worden in een hechte gemeenschap.

Het wordt een hele uitdaging, omdat de vorige huisarts van de het dorp enorm geliefd was…

To Rome For Love

12 juli 2018 | Seizoen 3

To Rome For Love is een reality serie uit de Verenigde Staten, die is opgenomen in Italië. De serie is sinds januari 2018 te volgen via Bravo en komt op 12 juli op Videoland te staan.

De serie volgt Diann Valentine en vijf andere zwarte vrouwen. De vrouwen zitten allemaal in een andere fase van hun leven en hebben bijzondere liefdesverhalen.

Ondertussen hebben ze allemaal te maken met de uitdagingen van het daten als een zwarte vrouw in Amerika…

Law & Order: True Crime

13 juli 2018 | Seizoen 1

Op 13 juli zet Videoland seizoen 1 van Law & Order: True Crime online. Het eerste seizoen heet The Menendez Murders.

Deze Amerikaanse misdaadserie is in 2017 uitgezonden door NBC en is nu dus in Nederland te zien.

De serie is een dramatisering van de zaak van Lyle en Erik Mendendez, die in 1996 werden veroordeeld voor de moord op hun ouders.

Nadat de twee broers werden veroordeeld voor de brute moord op hun ouders in Beverly Hills, werd hun verhaal een nationale obsessie…

Tom en Harry

14 juli 2018 | Seizoen 1

Tom en Harry is een Belgische dramaserie, die in 2015 is uitgezonden door de Eén. Vanaf 14 juli zijn alle afleveringen te volgen op Videoland.

De serie volgt Jelle van Eyck- de Jaegher en haar zoon Tom. Jelle heeft een succesvol wijnbedrijf, dat Tom binnenkort gaat overnemen. Hiermee komt de droom van haar overleden man uit. Daarnaast gaat Tom trouwen met een keurige vrouw.

Jelle is tevreden en denkt dat ze haar taak als moeder heeft volbracht, maar dan stort haar wereld in.

Jelle komt erachter dat Tom bij zijn geboorte is verwisseld met een andere baby! Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische zoon…

Het Italiaanse Dorp: Ollolai

14 juli 2018 | Seizoen 1

Deze maand voegt Videoland een nieuwe reality serie toe. De serie volgt de burgemeester van het Italiaanse dorp Ollolai, die druk bezig is om zijn gemeente nieuw leven in te blazen. Hierbij verwelkomt hij creatieve Nederlandse ondernemers.

Deze reality serie volgt een aantal Nederlandse gezinnen die een huis kopen in Ollolai, deze opknappen en volgens een bedrijf starten…

Mijn Zaak is de Beste

18 juli 2018 | Seizoen 1

Mijn Zaak is de Beste is een nieuw programma voor ondernemers. De eerste aflevering staat op 18 juli op Videoland. Daarna komt er iedere woensdag een nieuwe aflevering bij.

Mijn Zaak is de Beste volgt drie ondernemers die het bedrijf van hun concurrenten gaan observeren. Het zijn uiteenlopende bedrijven, zoals een hondentrimsalon, een fitnesscentrum en een museum.

De ondernemers beoordelen elkaars bedrijven en de winnaar gaat uiteindelijk naar huis (of naar zijn bedrijf) met de titel Mijn zaak is de Beste!

Danni Lowinski

18 juli 2018 | Seizoen 1 - 4

Deze maand voegt Videoland ”De leukste advocaat van Nederland” toe aan haar aanbod. Deze Nederlandse serie van SBS6 is gebaseerd op de Duitse Danni Lowinski uit 2010.

De serie volgt Danni, een kapster die net haar rechtenstudie heeft behaald. Omdat ze moeilijk een baan kan vinden, besluit ze om zelf rechtshulp te bieden. Ze vestigt zich in een winkelcentrum en biedt rechtshulp voor slechts één euro per minuut.

Haar concept slaat direct aan en Danni is de redding voor normale mensen in nood…

Imposters

27 juli 2018 | Seizoen 1

Imposters is een populaire serie uit 2017, die is uitgezonden door Bravo. Deze dramatische komedieserie staat op 27 juli op Videoland.

De scenario’s zijn geschreven door Paul Adelstein, die eerder scenario’s van Scandal, Private Practice én Prison Break schreef.

De serie volgt de oplichters Maddie, die relaties begint met manen en vrouwen om ze vervolgens op te lichten. Daarna laat ze haar ”liefdes” achter met een gebroken hart…