Nieuw op Videoland: juni 2017

Videoland begint deze maand met het online zetten van seizoen 1 tot en met 8 van Castle! Daarnaast komen er nog 6 nieuwe series online te staan...

Castle

1 juni 2017 | Seizoen 1 - 8

Vanaf 1 juni komt de complete serie Castle online te staan. Castle heeft 8 seizoenen met 173 afleveringen. Deze zijn allemaal op Videoland te volgen!

Rick Castle is een schrijver van misdaadromans. Wanneer een moordenaar de misdaden uit zijn romans gaat plegen, vraagt de politie hem om hulp.

Rick moet gaan samenwerken met Kate Beckett, een knappe rechercheur. Rick en Kate botsen, maar er slaat ook een vonk over…

Mad Dogs UK

9 juni 2017 | Seizoen 1 - 4

De Amerikaanse Mad Dogs staat sinds april 2017 op Videoland. Deze Amazon Original is gebaseerd op Mad Dogs UK uit 2011.

Deze spannende serie is geschreven door Cris Cole en heeft 4 seizoenen. Deze 4 seizoenen komen op 9 juni op Videoland te staan.

In Mad Dogs UK houden 4 oude vrienden een reünie. Ze gaan naar Mallorca om de 5de vriend te bezoeken, maar komen hier terecht in een hel…

een nieuw seizoen

Faking It

9 juni 2017 | Seizoen 2

Faking It is een komedieserie van MTV. Deze Amerikaanse serie staat sinds 2 december 2016 op Videoland. Op 9 juni komt het 2de seizoen online te staan. Deze serie won in 2014 een Teen Choice Award!

Karma en Amy proberen tevergeefs populair te worden. Dan krijgen ze op een feest een celeberty-status, wanneer anderen denken dat ze lesbisch zijn.

Karma is blij met deze nieuwe status en leert hierdoor de aantrekkelijke Liam kennen. Amy wil Karma een gunst doen, door mee te spelen alsof ze lesbisch zijn, maar ondertussen groeien haar gevoelens voor Karma…

een nieuw seizoen

Winners and Losers

9 juni 2017 | Seizoen 3

Seizoen 1 en 2 van Winners and Losers staat sinds januari 2017 op Videoland. Op 9 juni wordt het aanbod van Videoland uitgebreid met seizoen 3 tot en met 5. Hierdoor staat de complete serie met 109 afleveringen online!

Winners and Losers is een drama– en komedieserie uit Australië. De serie is in 2012 en 2014 genomineerd voor een Logie Award voor ”Most Populair Drama Series”.

De Australische serie gaat over Jenny, Bec, Frances en Sophie. Het waren ”losers” op de middelbare school. Op hun schoolreünie, 10 jaar later, zien ze dat ze ”winners” zijn geworden. Zeker wanneer ze de OZ Lotto winnen…

Twisted

15 juni 2017 | seizoen 1

Twisted is een thriller van de zender FreeForm. Deze Amerikaanse serie uit 2013 staat vanaf 15 juni op Videoland.

Danny is een charismatische tiener, die een zware jeugd achter de rug heeft. Na zijn gevangenisstraf, keert hij terug naar zijn geboortestad én herstelt hij de vriendschap met Jo en Lacey.

Wanneer een medestudent wordt vermoord, wordt Danny meteen verdacht. Jo en Lacey moeten nu beslissen of Danny schuldig is óf dat hij het slachtoffer is van valse beschuldigingen…

Riviera

23 juni 2017 | seizoen 1

Riviera is een nieuwe Britse serie van de zender Sky Atlantic. Deze thriller is vanaf 23 juni op Videoland te volgen.

Julia Stiles heeft de hoofdrol als Georgina Clios. Deze actrice zagen we eerder in een aantal afleveringen van Dexter.

Georgina heeft een zorgeloos leven samen met haar echtgenoot, die miljardair is. Wanneer haar man wordt vermoord, ontdekt ze dat ze in een leugen leefde. Het vermogen van haar man kwam voort uit misdaad. Nu moet Georgina uit haar comfortzone stappen, om zichzelf én haar familie te beschermen!

Thirteen

23 juni 2017 | seizoen 1

Thirteen is een mysterieuze dramaserie van de BBC, die geschreven is door Marnie Dickens.

Deze Britse serie is op 28 februari 2016 in première gegaan en komt op 23 juni op Videoland te staan.

Thirteen gaat over Ivy Moxam. Ze werd ontvoerd en zat 13 jaar opgesloten, tot ze ontsnapte aan haar ontvoerder. Nu is de getraumatiseerde Ivy weer thuis. Het is voor haar én haar familie niet makkelijk om weer een normaal leven te leiden…

Taboo

30 juni 2017 | seizoen 1

Taboo is één van de beste tv series van dit moment. Deze Britse serie is gemaakt door FX en BBC One en staat vanaf 30 juni op Videoland.

Tom Hardy had een aandeel in de productie én heeft de hoofdrol als James Keziah Delaney.

James is een écht avonturier. Hij heeft lang in Afrika gewoond. Gedurende de oorlog van 1812 keert hij terug naar Londen. Hier wil hij de dood van zijn vader onderzoeken.

Wat hij ontdekt is een schimmige samenzwering…