Nieuwe Videoland series: juni 2018

Videoland zet deze maand een aantal series online. Het zijn geen nieuwere series op het niveau van The Handmaid’s Tale, maar voor liefhebbers van guilty pleasures is het toch een mooie maand. Videoland komt namelijk met Tempation Island Vips en de nieuwe Jersey Shore.

Bekijk nu het overzicht met alle nieuwe Videoland series, seizoenen, documentaires én kinderseries:

Married with Children

1 juni 2018 | Seizoen 1 - 3

Kinderen Geen Bezwaar is een oude Nederlandse komedieserie uit 2004. Deze serie is bedacht door Haye van der Heyden en komt op de eerste dag van de nieuwe maand online te staan.

Op 8 juni zet Videoland seizoen 2 online en op 15 juni komt seizoen 3 online te staan.

Deze serie volgt Gerard en Maud, die elkaar hebben leren kennen via contactadvertenties. Ze zijn nu getrouwd en hebben een goede taakverdeling. Gerard kookt en verzorgt het huishouden en Maud werkt als psychotherapeute.

Zowel Gerard als Maud hebben een kind uit een eerder huwelijk…

Desperate Housewives

2 juni 2018 | Seizoen 1 - 8

Desperate Housewives is een échte vrouwenserie. Deze serie is sinds 2004 te zien op ABC en komt op 4 juni op Videoland te staan.

De streamingdienst van RTL zet meteen alle 8 seizoenen online. Deze hebben samen 180 afleveringen!

Desperate Housewives volgt een aantal vriendinnen, die in een luxe buitenwijk wonen. De vriendinnen hebben allemaal hun geheimen, relatieproblemen en uitdagingen…

een nieuw seizoen

Crossing Lines

2 juni 2018 | Seizoen 3

Crossing Lines is een spannende misdaadserie uit de Verenigde Staten. Seizoen 1 en 2 staan al op Videoland en vanaf 2 juni komt ook het 3de en laatste seizoen online te staan.

Deze serie volgt Carl, die rechercheur in New York was. Door een schotwond kan hij zijn wapen niet meer gebruiken.

Carl is nu in Amsterdam en zit diep in de put. Dan wordt hij benaderd door een oud collega, die een internationaal politieteam in Parijs wil opzetten…

Bing

3 juni 2018 | Seizoen 1

Bing is een Britse animatieserie voor kinderen, die gebaseerd is op de boeken van Ted Dewan. Deze animatieserie is uitgezonden door CBeebies en komt op 3 juni op Videoland te staan.

De serie volgt een Konijn, genaamd Bing. Deze peuter ontdekt de wereld om hem heen.

Hij gebruikt kleine alledaagse gebeurtenissen om te laten zien hoe hij dingen leert. Hierbij krijgt hij de hulp van zijn verzorgen Flop en zijn vrienden…

Crime Stories

4 juni 2018 | Seizoen 10

Vanaf 4 juni zet Videoland iedere maand 2 nieuwe afleveringen van het 10de seizoen online. Deze misdaaddocumentaire uit Canada belicht de meest opmerkelijke misdaden uit de geschiedenis.

Met niet eerder vertoonde beelden en verhalen van betrokkenen, worden schokkende onthullingen gedaan én wordt er een detailleerde reconstructie gegeven…

een nieuw seizoen

Younger

6 juni 2018 | Seizoen 5

Het nieuwste seizoen van Younger wordt op 6 juni online gezet door Videoland. Hiermee komt de complete serie online te staan. Younger is een serie van de producer van Sex and the City!

De serie volgt Liza Miller, een onlangs gescheiden vrouw van 40 jaar. Ze merkt dat het door haar leeftijd moeilijk is om een baan te vinden.

Wanneer ze wordt versierd door iemand die 20 jaar jonger is, besluit ze door het leven te gaan als iemand van 26 jaar, maar weet Lisa wel hoe haar nieuwe leeftijdsgenoten zich gedragen?

Temptation Island Vips

7 juni 2018 | Seizoen 1

Temptation Island Vips is een nieuwe Videoland serie, die vanaf 7 juni online te volgen is. Videoland zet iedere donderdag een nieuwe aflevering online.

Temptation Island Vips is een nieuwe relatietest, maar deze keer voor ”bekende Nederlanders en Vlamingen”…

NCIS: New Orleans

8 juni 2018 | Seizoen 1

NCIS: New Orleans is een spannende politieserie uit 2014. Deze serie is bedacht door Gary Glasberg.

Het is de tweede spin-off van NCIS. In februari 2018 werden seizoen 1 tot en met 7 van NCIS: LA online gezet.

NCIS: New Orleans volgt een politieteam dat zich bezighoudt met misdaden waarbij militairen betrokken zijn…

Transformers: Robots in Disguise

10 juni 2018 | Seizoen 1

Transformers: Robots in Disguise is een animatieserie vol actie. Deze stoere kinderserie is geproduceerd door Hasbro Studios en is in 2015 begonnen. Videoland zet het 3de seizoen op 10 juni online.

Deze spin-off van Transformers: Prime en speelt zich af na de gebeurtenissen uit deze serie. Cybertron is weer bewoonbaar en de autobots hebben de Aarde verlaten.

Bumblebee is een Cybertroniaanse politieagent geworden. Dan krijgt hij een visioen dat de Aarde in gevaar is. Daarom gaat hij samen met Sideswipe en Strongarm terug naar de aarde…

Jersey Shore Family Vacation

14 juni 2018 | Seizoen 1

Jersey Shore Family Vacation is op 5 april 2018 in première gegaan op MTV.

Het is een spin-off van Jersey Shore, die tussen 2009 en 2012 is uitgezonden. Videoland zet de serie op 14 juni online.

In deze nieuwe spin-off keren veel huisgenoten terug. Denk aan Deena Nicole Cortese, Paul “Pauly D” Delvecchio,” Jenni “

Dead of Summer

18 juni 2018 | Seizoen 1

Dead of Summer is een horror– en fantasieserie, die sinds 2016 te zien is.

De Amerikaanse serie is bedacht door Ian Goldberg (Once Upon a Time), Adam Horowitz (Once Upon a Time in Wonderland) en Adward Kitsis (Once Upon a Time in Wonderland en Lost).

De serie speelt zich af in 1989. Het is zomervakantie en de scholen zijn gesloten. Het zomerkamp Camp Clearwater is klaar om de studenten een mooie zomervakantie te bezorgen.

Dan komt de donkere mythologie van Clearwater tot leven, die veel terreur met zich meebrengt…