Nieuwe Videoland series: maart 2018

Videoland begint de maand met weer een nieuwe Hulu serie: Future Man, een superhelden serie met Josh Hutcherson in hoofdrol.

Daarna komt The Catch online te staan, die geproduceerd is door Shonda Rhimes. Uiteraard is maart ook de maand dat Nieuwe Buren 3 in première gaat. Daarnaast kijken we uit naar Mr. Mercedes, een nieuwe serie uit 2017 die vele positieve recensies kreeg.

Check nu alle nieuwe series, seizoenen, documentaires én kinderseries...

Future Man

1 maart 2018 | Seizoen 1

Op de eerste dag van de nieuwe maand zet Videoland een nieuwe Hulu Original online. Future Man is een Amerikaanse actieserie uit 2017. Deze televisieserie heeft een hoofdrol voor Josh Hutcherson, die vooral bekend is van The Hunger Games.

Future Man volgt Josh Futturman, een conciërge met weinig zelfvertrouwen. Daarnaast is hij één van de beste gamers ter wereld. Hij speelt het spel The Biotic Wars, waar zijn personage The Future Man de top van de ranglijst aanvoert.

Wanneer hij als eerste én enige gamer de onverslaanbare eindbaas verslaat, krijgt hij bezoek van personages uit de toekomst. Deze personages rekruteren Josh om de mensheid te redden van een dodelijke invasie…

een nieuw seizoen

Nieuwe Buren

2 maart 2018 | Seizoen 3

Seizoen 1 en 2 waren een succes. Vanaf 2 maart 2018 komt het 3de seizoen van Nieuwe Buren online te staan. In seizoen 3 zien we Bracha van Doesburg en Daan Schuurmans opnieuw in de hoofdrol. Daarnaast zien we een aantal nieuwe gezichten.

Na de confrontatie met Steef, pakken Eva en Peter hun leven weer op. Ze vormen een gezin met de kleine Roos. Ze hebben de adoptie in gang gezet en het ziet er rooskleurig uit.

Dan krijgen ze nieuwe buren, Milo en Anouk. Ze schijnen meer te weten over de biologische ouders van Roos. Hun tienerdochter vindt de wijk eerst maar saai, maar ontdekt daarna dat Zonnewijk niet is wat het lijkt…

Bob de Bouwer

4 maart 2018 | Seizoen 19

Leuk! Bob de Bouwer gaat op 4 maart 2018 verder met een 19de seizoen. Deze geanimeerde serie komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië. Iedereen kent de slogan: ”kunnen wij het maken? Nou en of!”.

De kinderserie volgt Bob, de bouwvakker. Samen met zijn collega’s neemt hij projecten in Lentestad aan. Zijn team bestaat uit zijn zakenpartner Wendy, zijn leerling Leo én een compleet team van machines!

een nieuw seizoen

The Catch

5 maart 2018 | Seizoen 2

The Catch is een dramaserie van de zender ABC. De beroemde producer Shonda Rhimes produceerde deze televisieserie.

Deze producer kennen we bijvoorbeeld van  Grey’s Anatomy en Private Practice en How to Get Away with Murder.

Deze televisieserie begon op 24 maart 2016. In april 2017 voegde Videoland seizoen 1 toe en deze maand komen alle afleveringen van seizoen 2 online te staan.

De krachtige Alice Vaughan is een gespecialiseerd fraude-onderzoekster, die zelf op het punt staat om slachtoffer te worden van de fraude van haar verloofde. Alice is vastberaden om haar verloofde op te sporen én haar onschuld te bewijzen…

een nieuw seizoen

Pokémon Sun & Moon

7 maart 2018 | Seizoen 21

Videoland heeft weer een nieuwe serie voor Pokemon trainers: Pokémon Sun & Moon!

In Japan is de serie op 17 november 2016 in première gegaan en op 7 maart 2018 komt deze op Videoland te staan. Sun & Moon is de 6de serie uit de Pokémon franchise en volgt de XY serie op.

In deze nieuwe televisieserie gaat Ash Ketchum naar een nieuwe regio, Alola. Met een nieuwe outfit en zijn partner Pikachu gaat hij een nieuw avontuur aan!

een nieuw seizoen

Continuum

9 maart 2018 | Seizoen 3

Continuum is een Canadese science fiction, die is bedacht door Simon Barry en uitgezonden door de zender Showcase.

Seizoen 2 staat sinds 19 augustus online en vanaf vanaf 9 maart 2018 is seizoen 3 te streamen op Videoland.

Het is 2077. Machtige bedrijven hebben de macht van de overheid overgenomen. Een groep gevangen genomen terroristen weet te ontsnappen aan hun executie door naar 2012 te vluchten.

Gevangenis bewaarder Keira reist per ongeluk mee. Ze realiseert zich dat zij de enige persoon is die de terroristen kan stoppen én een oorlog kan voorkomen…

een nieuw seizoen

The Good Fight

12 maart 2018 | Seizoen 2

In september 2017 kwam seizoen 1 tot en met 7 van The Good Wife online te staan. Daarna kwam het eerste seizoen van de nieuwe spin-off The Good Fight online te staan.

Op 12 maart 2018 zet Videoland het tweede seizoen van deze spin-off online! Iedere maandag komt er een nieuwe aflevering bij.

Deze succesvolle televisieserie is in Amerika op 4 maart 2018 begonnen. 8 dagen later kunnen we in Nederland naar het nieuwe seizoen kijken. Het tweede seizoen bestaat uit 13 afleveringen. Iedere maandag komt er een nieuwe aflevering online te staan.

In seizoen 2 worden er steeds meer moorden gepleegd in Chicago. Wanneer meerdere advocaten worden vermoord door hun cliënten, beginnen Diane, Lucca en Maia hun cliënten te wantrouwen. Kunnen ze nog wel veilig hun werk doen?

Ondertussen moet Diane wennen aan haar nieuwe collega en moet Maia terechtstaan voor het schandaal van haar ouders…

Ready for Take-off

14 maart 2018 | Seizoen 1 - 2

Ready for Take-Off is een Australische documentaire serie van Nine Network.

Deze serie is begonnen in 2015 en staat vanaf 14 maart op Videoland. Videoland zet seizoen 1 en 2 online.

In deze documentaire neemt de kijker mee achter de schermen van de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas…

Crossrail – De Nieuwe Metrolijn voor Londen

14 maart 2018 | Seizoen 1 - 2

Crossrail – De Nieuwe Metrolijn voor Londen is een documentaire over de aanleg van nieuwe spoorlijnen, die deels onder Londen doorlopen.

Bij dit gigantische infrastructuurproject is een team van meer dan 10.000 ingenieurs en constructiemedewerkers betrokken.

Dit team heeft 10 jaar om deze klus te klaren. Je kunt vanaf 14 maart 2018 zien hoe ze dit gaan doen…

Love Island

18 maart 2018 | Seizoen 3

In november 2017 en januari 2018 heeft Videoland seizoen 1 en 2 van Love Island online gezet. Op 18 maart komt seizoen 3 online te staan.

Love Island is een populaire Britse reality serie, dat het ultieme spel van de liefde wordt genoemd.

In deze serie gaan de deelnemers naar een villa op een eiland. Ze staan continu onder toezicht van camera’s en hebben geen contact met de buitenwereld.

De deelnemers moeten koppels vormen om in het programma te blijven en uiteindelijk de geldprijs te winnen…

een nieuw seizoen

The Royals

19 maart 2018 | Seizoen 4

Sinds december 2017 staat seizoen 1 tot en met 3 van The Royals online. Op 19 maart 2018 voegt Videoland daar weer een nieuw seizoen aan toe. Iedere maandag komt er een nieuwe aflevering van seizoen 4 online te staan.

The Royals is een Amerikaanse dramaserie van Mark Schwahn, die is uitgezonden door de zender E!.

Deze populaire serie volgt de leden van een hedendaagse koninklijke familie uit Groot-Brittannië. Ze hebben alles wat ze willen, maar alle luxe heeft ook een keerzijde…

een nieuw seizoen

Benched

19 maart 2018 | Seizoen 2

Benched is een komedieserie van USA Network. Deze televisieserie is geschreven door Damon Jones en Michaela Watkins.

Voorheen heeft seizoen 1 al eens op Videoland gestaan en op 19 maart 2018 komt het tweede seizoen online te staan.

Deze grappige serie volgt Nina Whitley, een gemotiveerde advocate die een promotie misloopt. Hierdoor wordt ze boos waar iedereen bij is. Daardoor moet ze gedwongen een stap terug doen, terwijl ze juist vooruit wil.

Vervolgens komt zowel haar zakelijke als privéleven op z’n kop te staan. Nina ontdekt dat de wet minder rechtvaardig is dan ze dacht…

een nieuw seizoen

Wolf Creek

21 maart 2018 | Seizoen 2

Seizoen 2 van Wolf Creek is in december 2017 in première gegaan in de Verenigde Staten en staat vanaf 17 maart 2018 op Videoland.

Deze horror serie van Stan is het vervolg van beide films.

Deze televisieserie volgt de toeriste Eve Thorogood, die ten prooi valt aan een gestoorde seriemoordenaar. Nadat ze zijn aanval weet te overleven heeft ze nog maar één doel: wraak nemen op hem!

Bull

23 maart 2018 | Seizoen 1

In maart zet Videoland seizoen 1 van Bull online, een advocatenserie van CBS. In Nederland zijn de afleveringen uitgezonden door Net5 en in België door VIER.

Deze televisieserie is in 2016 in première gegaan en heeft Michael Weatherly in de hoofdrol. Deze Amerikaanse serie kreeg in 2017 een nominatie voor een People’s Choice Award voor ”Favorite New TV Drama”.

Bull volgt de onbezonnen en charmante Dr. Jason Bull, een psycholoog en ”rial consultant”. Bij rechtszaken wordt hij opgeroepen als deskundige om te kijken hoe juryleden, advocaten, getuigen en verdachten in elkaar zitten…

Mr. Mercedes

29 maart 2018 | Seizoen 1

Mr. Mercedes komt aan het einde van de maand op Videoland te staan. Dat is prachtig nieuws, want in oktober 2017 werd bekend dat deze misdaadserie een 2de seizoen krijgt.

Deze spannende serie is geschreven door de vooraanstaande Stephen King en David E. Kelley en kreeg vele positieve recensies!

Mr. Mercedes volgt rechercheur Hodges. Wanneer een psychopathische moordenaar in een gestolen Mercedes op een menigte inrijdt, gaat hij de misdaad onderzoeken. Het lukt met niet om de zaak op te lossen.

Wanneer Hodges met pensioen is, neemt de moordenaar contact met hem op. Om een nieuwe slachtpartij te voorkomen, besluit hij het onderzoek te hervatten…