Nieuwe Videoland series: mei 2017

Hieronder staan de series die in mei 2017 nieuw op Videoland komen te staan, denk aan The Replacement én seizoen 1 tot en met 4 van The Fosters. Mei is een bijzondere maand omdat Twin Peaks, een serie die in 1991 eindigde, nu toch nog een nieuw seizoen krijgt! Check nu het complete overzicht met nieuwe Videoland series…
een nieuw seizoen

Broadchurch

5 mei 2017 | Seizoen 3

Seizoen 3 van Broadchurch is op 27 februari in première gegaan op ITV. Vanaf 5 mei komen de afleveringen op Videoland te staan. De voorgaande seizoenen stonden voorheen op videoland.

In seizoen 3 van Broadchurch staat een geheel nieuwe misdaad centraal. Hardy en Miller onderzoeken een serieuze seksuele aanval die plaatsvond in Broadchurch én de emotionele schade die iedereen, die verbonden is met de misdaad, heeft opgelopen…

Follow the Money

6 mei 2017 | Seizoen 1

Follow the Money is een Deense serie uit 2016, waarvan de originele titel ”Bedrag” is. Deze drama– en misdaadserie is eerder uitgezonden door NPO2 en vanaf 6 mei on demand te volgen via Videoland.

Jeppe Gjervig Gram schreef de serie en raakte geïnspireerd door de wereldwijde financiële crisis.

De serie gaat dan ook over de economische misdaden van banken. Over de hebzucht van arme en rijke mensen. Is er iets veranderd na de wereldwijde crisis óf ligt het gevaar van een nieuwe crisis op de loer…

The Replacement

12 april 2017 | Seizoen 1

The Replacement is een spannende serie uit Groot-Brittannië. Deze dramaserie uit 2017 is vanaf 12 mei te zien op Videoland.

De Britse serie gaat over de succesvolle architect Ellen Rooney. Omdat ze in verwachting is, begint ze met het inwerken van haar vervanger Paula. Langzaam begint Ellen het vermoeden te krijgen dat Paula haar leven wil overnemen…

The Fosters

15 mei 2017 | Seizoen 1 - 4

Seizoen 1 tot en met 4 van The Fosters komen op 15 mei op Videoland te staan. Dit zijn maar liefst 82 afleveringen van zo’ 40 minuten. Dat wordt bingewatchen!

De Fosters is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform.

De moeders Stef en Lena Foster hebben samen een mix van pleegkinderen, met verschillende achtergronden, die ze samen opvoeden…

Awkward.

19 mei 2017 | Seizoen 3

Seizoen 1 tot en met 3 van Awkward staat momenteel al op Videoland. Vanaf 19 mei komt seizoen 4 online te staan.

Deze Amerikaanse televisieserie van MTV is bedacht door Lauren Iungerich.

Deze drama- en komedieserie gaat over Jenna Hamilton. Nadat ze een ongeluk heeft gehad begint ze aandacht te krijgen op school.

Door roddels denken mensen dat het ongeluk een zelfmoordpoging was. De aandacht die Jenna krijgt, is niet de aandacht waar ze op zit te wachten…

Twin Peaks

22 mei 2017 | Seizoen 3

Het is écht waar! Seizoen 3 van Twin Peaks gaat in première én is exclusief te bekijken via Videoland. De met een Golden Globe bekroonde serie is na meer dan twee decennia terug!

In Twin Peaks wordt de moord op homecoming queen Laura Palmer onderzoek. FBI-agent Dale Cooper gaat achter de moordenaar aan.

Kyle MacLachlan, speelt net als vroeger, FBI-agent Dale Cooper. Naast bekende acteurs, zien we tientallen nieuwe acteurs en actrices. Met seizoen 3 hebben de makers zeker een reputatie hoog te houden!

Ex on the Beach Double Dutch

22 mei 2017 | Seizoen 2

Vanaf woensdag 31 mei 2017 is seizoen 2 van Ex On The Beach Double Dutch te volgen via Videoland.

In deze spin-off van Ex On The Beach zien we 9 singles, die naar een prachtige vakantiebestemming gaan. Hier denken ze andere singles te ontmoeten, tot ze een onverwachts bezoek krijgen… hun exen zijn er ook!