Nieuwe Videoland series: mei 2018

Het aanbod van Videoland wordt steeds completer. Videoland wordt steeds belangrijker voor RTL en daarom komen er niet alleen series online te staan, maar ook steeds meer documentaires en programma’s.

In mei komt er bijvoorbeeld een nieuwe misdaaddocumentaire van Videoland en John van den Heuvel online te staan, maar dat is niet alles. Omdat Videoland gaat samenwerken met SBS, komen er series van SBS online te staan, zoals Celblok H!

Hieronder het complete overzicht met nieuwe Videoland series...

Celblok H

3 mei 2018 | Seizoen 1 - 4

Celblok H is een populaire Nederlandse dramaserie van SBS6. Deze televisieserie komt op 3 mei 2018 op Videoland te staan. Videoland zet meteen de complete serie online! Dit zijn 4 seizoenen met in totaal 46 afleveringen!

Celblok H is gebaseerd op de Australische serie Wentworth en volgt Suzanne Kramer. Deze kapster wordt mishandeld door haar man. Wanneer haar moordpoging op hem mislukt, komt ze vast te zitten in Celblok H van de vrouwengevangenis.

Ze komt terecht in een machtsstrijd tussen de gevangenen en moet zien te overleven. Ondertussen moet ze haar dochter missen én omgaan met een iets te ambitieuze advocaat…

Lost

5 mei 2018 | Seizoen 1 - 6

Lost is een populaire science fiction serie van de zender ABC, die op 5 mei 2018 op Videoland komt te staan. Videoland zet meteen alle 121 afleveringen online!

Deze televisieserie is geschreven door J.J. Abrahams, een vooraanstaande televisieproducent die vele hitseries ontwikkelde, waaronder AlcatrazFringe11.22.63 en Westworld.

Wat een lekkere vakantie had moeten worden, eindigt in een vliegtuigcrash en een missie om te overleven op een ”onbewoond” eiland. De passagiers die de crash hebben overleefd wachten op hulp, maar niemand komt ze redden.

Hierdoor moeten ze samen zien te overleven. Het duurt alleen niet lang voor ze geconfronteerd worden met eigenaardigheden. Zijn ze wel écht alleen op het eiland?

Lijn 32

10 mei 2018 | Seizoen 1

Lijn 32 is een Nederlandse dramaserie uit 2012, die sinds 10 mei 2018 op Videoland staat.

Marnie Blok, Karen van Holst Pellekaan en Maarten Lebens (Verborgen Gebreken) schreven de scenario’s. De serie is uitgezonden door de KRO / NCRV.

Lijn 32 is een buslijn in Amsterdam. Deze lijn gaat naar de wijk Zuideramstel. 10 verschillende personages maken gebruik van deze lijn en hebben ieder een eigen bestemming.

Aan het begin van de serie, is deze bus het doel van een aanslag. Bij het rechtsgebouw, waar een rechtse politicus moet getuigen, ontploft de bus.

De politicus overleeft de aanslag, maar de bus staat in brand. Dan gaat de serie 6 weken terug in de tijd. We zien het leven van 10 personages vóór de aanslag…

Liar

18 mei 2018 | Seizoen 1

Liar is een spannende Brits-Amerikaanse drama– en misdaadserie. Deze serie is geproduceerd door Harry en Jack Williams, die we kennen van Rellik en The Missing.

De serie is in september 2017 in première gegaan en staat op 18 mei 2018 op Videoland. De serie is ontstaan uit een co-productie tussen de Amerikaanse SundanceTV en de Britse ITV.

De serie volgt Laura Nielson en Andrew Earlham. Hun aantrekkingskracht naar elkaar leidt tot verstrekkende gevolgen voor hun vrienden en families, terwijl geheimen en leugens aan het licht komen…

een nieuw seizoen

McLeod’s Daughters

18 mei 2018 | Seizoen 1

McLeod’s Daughters staat sinds februari 2018 op Videoland. Op 22 februari heeft de Nederlandse streamingdienst seizoen 1 tot en met 3 online gezet. Vanaf 18 mei zijn ook seizoen 4, 5 én 6 online te bekijken!

De McLeod’s zijn al vele generaties eigenaar van de Dover’s Run, een enorme ranch in Zuid-Australië. De ranch is steeds overgegaan van vader op zoon, maar wordt nu overgedragen op de zussen Claire en Tess.

De zussen wonen sinds hun kindertijd gescheiden van elkaar. Wanneer hun vader overlijdt, krijgen de zussen ieder een deel van de ranch…

Love Daily

19 mei 2018 | Seizoen 1

Love Daily is een romantische dramaserie uit 2018, die op 19 mei op Videoland komt te staan.

Deze webserie van Go90 heeft 12 afleveringen die zich afspelen in 12 maanden en 12 verschillende verhalen vertellen. De verhalen gaan over jonge koppels en hun pad naar liefde…

Mr. Bean

20 mei 2018 | Seizoen 1

Mr. Bean gaat Videoland komischer maken! Op 20 mei 2018 komt de serie online te staan. Mr. Bean is bedacht door Rowan Atkinson, die zelf de hoofdrol heeft, en begon in 1990.

Het personage Mr. Brean groeide uit tot een legendarische televisiepersonage. De serie won vele Awards, waaronder een Golden Rose, een CableACE Awards én een OFTA TV Hall of Fame!

Het leven is niet eenvoudig voor Mr. Bean. Ondanks dat hij een volwassen man is, kan hij niet eens de meest simpele, alledaagse taken uitvoeren.

Gelukkig wordt zijn doorzettingsvermogen meestal beloond én vindt hij vaak een creatieve manier om het probleem te omzeilen…

Ripper Street

22 mei 2018 | Seizoen 1 - 5

Ripper Street is een Britse misdaadserie uit 2012. Videoland zet op 22 mei 2018 alle 5 seizoenen met 36 afleveringen online.

Je kunt de complete serie dus in één keer bekijken en hoeft niet te wachten op nieuwe afleveringen.

De serie speelt zich af in 1889 en volgt inspecteur Edmund Reid en zijn team. Samen moeten ze de orde handhaven in de beruchte straten van Whitechapel.

In deze stad, die voorheen geterroriseerd werd door Jack the Ripper, willen ze de orde herstellen…

Gordon on Cocaine

22 mei 2018 | Seizoen 1

Gordon on Cocaine is een Britse documentaire serie van ITV. Deze is in oktober 2017 in première gegaan en is vanaf 2 mei 2018 te volgen op Videoland.

Deze documentaire gaat niet over de Nederlandse zanger Gordon, maar volgt de Britse chef-kok Gordon James Ramsay.

Voor zijn documentaire bezoekt hij Colombia, ’s werelds grootste producent van cocaïne. Gordon onderzoekt de wereldwijde handel in cocaïne en volgt de politie bij de arrestatie van drugsgebruikers en dealers…

De Luwdigs: Wie is de Dief?

22 mei 2018 | Seizoen 1 - 5

De Ludwigs: Wie is de Dief is een special van De Ludwigs. Deze special bestaat uit 8 afleveringen en komt op 9 mei op Videoland te staan.

Deze serie van Nickelodeon volgt de pleegkinderen die zijn opgenomen door het Ludwigs-gezin.

Wanneer hun ouders op een mysterieuze manier verdwijnen gaan ze op onderzoek uit. Hierdoor beleven ze vele avonturen…