Nieuw Op Videoland mei 2018

Geschreven op 1 May 2018

Het aanbod van Videoland wordt steeds completer. Videoland wordt steeds belangrijker voor RTL en daarom komen er niet alleen series online te staan, maar ook steeds meer documentaires en programma’s.

In mei komt er bijvoorbeeld een nieuwe misdaaddocumentaire van Videoland en John van den Heuvel online te staan, maar dat is niet alles. Omdat Videoland gaat samenwerken met SBS, komen er series van SBS online te staan, zoals Celblok H!

Hieronder het complete overzicht met nieuwe Videoland series

Nieuwe series

Hieronder staan de nieuwe series die in de maand mei online komen te staan:

3 mei Celblok H seizoen 1 – 4

Celblok H

Celblok H is een populaire Nederlandse dramaserie van SBS6. Deze televisieserie komt op 3 mei 2018 op Videoland te staan. Videoland zet meteen de complete serie online! Dit zijn 4 seizoenen met in totaal 46 afleveringen!

Celblok H is gebaseerd op de Australische serie Wentworth en volgt Suzanne Kramer. Deze kapster wordt mishandeld door haar man. Wanneer haar moordpoging op hem mislukt, komt ze vast te zitten in Celblok H van de vrouwengevangenis.

Ze komt terecht in een machtsstrijd tussen de gevangenen en moet zien te overleven. Ondertussen moet ze haar dochter missen én omgaan met een iets te ambitieuze advocaat…

Meer Informatie


5 mei Lost seizoen 1 – 6

Lost

Lost is een populaire science fiction serie van de zender ABC, die op 5 mei 2018 op Videoland komt te staan. Videoland zet meteen alle 121 afleveringen online! Deze televisieserie is geschreven door J.J. Abrahams, een vooraanstaande televisieproducent die vele hitseries ontwikkelde, waaronder AlcatrazFringe11.22.63 en Westworld.

Wat een lekkere vakantie had moeten worden, eindigt in een vliegtuigcrash en een missie om te overleven op een ”onbewoond” eiland. De passagiers die de crash hebben overleefd wachten op hulp, maar niemand komt ze redden.

Hierdoor moeten ze samen zien te overleven. Het duurt alleen niet lang voor ze geconfronteerd worden met eigenaardigheden. Zijn ze wel écht alleen op het eiland?

Meer Informatie


10 mei Lijn 32 seizoen 1

Lijn 32

Lijn 32 is een Nederlandse dramaserie uit 2012, die sinds 10 mei 2018 op Videoland staat. Marnie Blok, Karen van Holst Pellekaan en Maarten Lebens (Verborgen Gebreken) schreven de scenario’s. De serie is uitgezonden door de KRO / NCRV.

Lijn 32 is een buslijn in Amsterdam. Deze lijn gaat naar de wijk Zuideramstel. 10 verschillende personages maken gebruik van deze lijn en hebben ieder een eigen bestemming.

Aan het begin van de serie, is deze bus het doel van een aanslag. Bij het rechtsgebouw, waar een rechtse politicus moet getuigen, ontploft de bus. De politicus overleeft de aanslag, maar de bus staat in brand. Dan gaat de serie 6 weken terug in de tijd. We zien het leven van 10 personages vóór de aanslag…

Meer Informatie


18 mei Liar seizoen 1

Liar series

Liar is een spannende Brits-Amerikaanse drama– en misdaadserie. Deze serie is geproduceerd door Harry en Jack Williams, die we kennen van Rellik en The Missing. De serie is in september 2017 in première gegaan en staat op 18 mei 2018 op Videoland. De serie is ontstaan uit een co-productie tussen de Amerikaanse SundanceTV en de Britse ITV.

De serie volgt Laura Nielson en Andrew Earlham. Hun aantrekkingskracht naar elkaar leidt tot verstrekkende gevolgen voor hun vrienden en families, terwijl geheimen en leugens aan het licht komen…

Meer Informatie


18 mei McLeod’s Daughters seizoen 4 – 6

McLeod’s Daughters staat sinds februari 2018 op Videoland. Op 22 februari heeft de Nederlandse streamingdienst seizoen 1 tot en met 3 online gezet. Vanaf 18 mei zijn ook seizoen 4, 5 én 6 online te bekijken!

De McLeod’s zijn al vele generaties eigenaar van de Dover’s Run, een enorme ranch in Zuid-Australië. De ranch is steeds overgegaan van vader op zoon, maar wordt nu overgedragen op de zussen Claire en Tess.

De zussen wonen sinds hun kindertijd gescheiden van elkaar. Wanneer hun vader overlijdt, krijgen de zussen ieder een deel van de ranch…

Meer Informatie


19 mei Love Daily seizoen 1

Love Daily

Love Daily is een romantische dramaserie uit 2018, die op 19 mei op Videoland komt te staan. Deze webserie van Go90 heeft 12 afleveringen die zich afspelen in 12 maanden en 12 verschillende verhalen vertellen. De verhalen gaan over jonge koppels en hun pad naar liefde…


20 mei Mr. Bean seizoen 1

Mr. Bean

Mr. Bean gaat Videoland komischer maken! Op 20 mei 2018 komt de serie online te staan. Mr. Bean is bedacht door Rowan Atkinson, die zelf de hoofdrol heeft, en begon in 1990.

Het personage Mr. Brean groeide uit tot een legendarische televisiepersonage. De serie won vele Awards, waaronder een Golden Rose, een CableACE Awards én een OFTA TV Hall of Fame!

Het leven is niet eenvoudig voor Mr. Bean. Ondanks dat hij een volwassen man is, kan hij niet eens de meest simpele, alledaagse taken uitvoeren. Gelukkig wordt zijn doorzettingsvermogen meestal beloond én vindt hij vaak een creatieve manier om het probleem te omzeilen…

Meer Informatie


22 mei Ripper Street seizoen 1 – 5

Ripper Street Series

Ripper Street is een Britse misdaadserie uit 2012. Videoland zet op 22 mei 2018 alle 5 seizoenen met 36 afleveringen online. Je kunt de complete serie dus in één keer bekijken en hoeft niet te wachten op nieuwe afleveringen.

De serie speelt zich af in 1889 en volgt inspecteur Edmund Reid en zijn team. Samen moeten ze de orde handhaven in de beruchte straten van Whitechapel. In deze stad, die voorheen geterroriseerd werd door Jack the Ripper, willen ze de orde herstellen…

Meer Informatie


Nieuwe documentaires

Documentaire series worden steeds populairder. Videoland zet ook steeds meer documentaires online. Deze maand komen er maar liefst 5 nieuwe online te staan! Daarnaast zet Videoland in mei een nieuwe documentaire van John van den Heuvel online: Narcostaat NL!

22 mei Gordon on Cocaine seizoen 1 – 5

Gordon on Cocaine

Gordon on Cocaine is een Britse documentaire serie van ITV. Deze is in oktober 2017 in première gegaan en is vanaf 2 mei 2018 te volgen op Videoland.

Deze documentaire gaat niet over de Nederlandse zanger Gordon, maar volgt de Britse chef-kok Gordon James Ramsay. Voor zijn documentaire bezoekt hij Colombia, ’s werelds grootste producent van cocaïne. Gordon onderzoekt de wereldwijde handel in cocaïne en volgt de politie bij de arrestatie van drugsgebruikers en dealers…


23 mei Achter de Wallen

Achter de Wallen is een documentaire serie van Vice. Videoland zet seizoen 1 op 23 mei online. Het 1ste seizoen bestaat uit 6 afleveringen. In Achter de Wallen worden de mensen bezocht die iedere dag op een eerlijk manier geld proberen te verdienen. Vanuit hun perspectief wordt gekeken naar de Wallen…28 mei Vermogens in Nederland

Vermogens in Nederland is een nieuwe documentaire serie van RTL. Op 28 mei 2018 zet Videoland alle afleveringen online. Deze serie geeft zicht op de levens van Nederlandse vermogenden.

Nederland is het land van ”Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Dit bepaalt ook onze mening over mensen met extreem veel geld, maar wie zijn deze rijken eigenlijk? Waar wonen ze? Hoe zijn ze zó rijk geworden? Voelen ze zich veilig én zijn ze gelukkig? Wat doen ze met hun geld en wat doet dat geld met hen?


29 mei Een Huis Cadeau Geven

Een Huis Cadeau Geven is een documentaire van RTLZ. Op 29 mei komen de afleveringen online te staan.

Deze televisieserie volgt een rijke vastgoedondernemer uit Groot-Brittannië, die op zoek gaat naar iemand om een huis te schenken. Hij wil een huis schenken aan degene die er het meeste van zal profiteren…


30 mei Microbros: een toekomst zonder afval aflevering 3

Microbros: een toekomst zonder afval is de 3de aflevering van Vice’s Microbros, een documentaire serie over bacteriën. In een toekomst zonder afval wordt gekeken naar welke functie bacteriën kunnen helpen bij het opruimen van afval én hoe deze kunnen dienen als grondstoffen…


Nieuwe programma’s

Videoland zet iedere maand vele programma’s online. Vaak zijn het programma’s die zijn uitgezonden door RTL4 of nog op RTL4 moeten komen. Hieronder een overzicht van de nieuwste programma’s van mei:

1 mei Married at First Sight USA seizoen 1

Married at First Sight USA

Married at First Sight USA is een Amerikaanse reality serie van de zender FYI en Lifetime. Deze serie is gebaseerd op de Deense serie Gift Ved Første Blik. De Nederlandse spin-off staat sinds februari 2018 op Videoland.

In deze serie worden twee vreemden aan elkaar gekoppeld door een psycholoog, een antropoloog, een seksuoloog en een dominee. Deze experts zoeken samen naar dé perfecte match. De gekoppelde personen ontmoeten elkaar pas aan het altaar, waar ze elkaar het ja-woord kunnen geven…


2 mei Vamos met de Familie Pos seizoen 1

Vanaf 2 mei 2018 zet Videoland iedere woensdag een nieuwe aflevering van Vamos met de Familie Pos online. Deze documentaire serie volgt de familie Posjes op hun reis door Zuid-Amerika. Hun droomreis leidt ze door Argentinië, Brazilië, Colombia en Peru!


17 mei I Love Your Tattoo seizoen 1

Vanaf 2 mei 2018 zet Videoland iedere woensdag een nieuwe aflevering van Vamos met de Familie Pos online. Deze documentaire serie volgt de familie Posjes op hun reis door Zuid-Amerika. Hun droomreis leidt ze door Argentinië, Brazilië, Colombia en Peru!


19 mei Foute Vriendinnen seizoen 1

Lachen! Foute Vriendinnen staat vanaf 19 mei op Videoland. Deze vrouwelijke versie van Foute Vrienden volgt de actrices en comedians Tina, Jelka, Anniek, Anne-Marie en Ilse. De vrouwen gaan de strijd met elkaar aan om de meeste bizarre en gênante opdrachten uit te voeren…

Meer Informatie

19 mei BN’ers in therapie seizoen 1

In BN’ers in Therapie praten BN’ers openhartig over hun privéleven. Videoland zet de serie op 19 mei online. Mediapersoonlijkheid Patricia Paay en comedian Javier Guzman gaan in aflevering 1 en 2 in gesprek met een psychiater…


26 mei Buurman, wat doet u nu? seizoen 1

”Buurman, wat doet u nu?”. Het zijn de woorden van Kees Flodder uit de eerste Flodderfilm. Deze Vlaams- Nederlandse documentaire en reality serie is uitgezonden door de zender Eén en RTL4. Videoland zet de afleveringen op 27 mei online. Buurman, wat doet u nu? gaat over het leven van Tatjana Simic, die veel meer is dan ”dochter Flodder”…


28 mei Survival of the Fittest seizoen 1

Survival of the Fittest is een Britse reality serie van de makers van Love Island. Videoland zet de serie op 28 mei online. De serie volgt single manen en vrouwen die samen naar de Zuid-Afrikaanse Savanne gaan. Hier moeten ze de strijd met elkaar aangaan door verschillende opdrachten uit te voeren. Het beste team wint een enorm geldbedrag!


Nieuwe kinderseries

Deze kinderseries komen in mei op Videoland te staan:

22 mei De Luwdigs: Wie is de Dief? seizoen 1 – 5

De Ludwigs: Wie is de Dief

De Ludwigs: Wie is de Dief is een special van De Ludwigs. Deze special bestaat uit 8 afleveringen en komt op 9 mei op Videoland te staan.

Deze serie van Nickelodeon volgt de pleegkinderen die zijn opgenomen door het Ludwigs-gezin. Wanneer hun ouders op een mysterieuze manier verdwijnen gaan ze op onderzoek uit. Hierdoor beleven ze vele avonturen…