Nieuwe Videoland series: mei 2020

Deze maand komen er weer een aantal nieuwe series op Videoland te staan.

Je kunt deze maand bijvoorbeeld kijken naar For Life, een nieuwe dramaserie over het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr. Daarnaast komt er een serie online te staan over Jhon Jairo Velásque, een beruchte huurmoordenaar en lid van het Medellín Cartel,

Hieronder staat het complete overzicht van nieuwe series op Videoland:
een nieuw seizoen

Future Man

2 mei 2020 | Seizoen 3

Sinds 1 maart 2018 staat Future Man op Videoland en op 2 mei 2020 komt het derde seizoen online te staan.

Future Man is een superhelden serie van Hulu, met Josh Hutcherson in de hoofdrol.

Josh speelt Josh Hutturman, een concierge in een laboratirum die ’s nachts een fanatiek gamer is. Wanneer Josh bezoek krijgt uit de toekomst, veranderd zijn leven compleet. Hij zou namelijk de enige zijn die een invasie én het uitsterven van de mensheid kan voorkomen…

Scandal

4 mei 2020 | Seizoen 1 - 7

Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 van Scandal op Videoland gezet. Het is niet de eerste keer dat Videoland Scandal online zet.

Op 1 augustus 2017 voegde Videoland seizoen 1 tot en met 5 toe. Je kunt vanaf 4 mei naar de complete serie kijken, die in totaal bestaat uit 124 afleveringen.

Scandal is een Amerikaanse serie over de politiek. Deze dramaserie is bedacht door Shonda Rhimes, die vooral bekend is van Grey’s Anatomy.

Kerry Washington is de hoofdrolspeelster als Olivia Pope, de eigenares van een crisismanagementbureau. Wanneer politici in de problemen zitten door een schandaal dat absoluut niet in de kranten mag verschijnen, bellen ze Olvia.

Samen met haar team van experts laat ze zelfs de grootste schandalen verdwijnen…

Surviving Escobar

7 mei 2020 | Seizoen 1

Surviving Escobar is een meeslepende misdaaddrama over de rechterhand van Pablo Escobar, na het verval van Escobar.

Op 7 mei 2020 zet Videoland het eerste seizoen online, die bestaat uit maar liefst 69 afleveringen. De scenario’s zijn geschreven door Jhonny A. Ortiz en Gerardo Pinzon. Het verhaal is gebaseerd op ”Sobreviviendo a Pablo Escobar” van de beruchte huurmoordenaar en lid van het Medellín Cartel, Jhon Jairo Velásque.

Jhon Jairo Velásque – die rechterhand van Pablo Escobar – staat ook wel bekend als ”JJ” of ”Popeye”. Na het verval van Escobar geeft hij zich als enige overlevenden van de ”Extraditables” over aan de rechter.

Hierdoor komt hij terecht in de gevangenis, waar hij wordt geconfronteerd met al zijn vijanden. JJ moet hierdoor zijn technieken gebruiken, niet alleen om te overleven, maar ook om zich opnieuw te vestigen als de beruchte capo én zijn schrikbewind voor te zetten, om uiteindelijk uit de gevangenis te komen als de gevreesde drugshandelaar…

Callboys

9 mei 2020 | Seizoen 1

Callboys is een komische dramaserie uit België, die vanaf 9 mei 2020 te zien is op Videoland. De Nederlandse streamingdienst zet seizoen 1 en 2 online.

De Vlaamse serie is is geschreven door Youri Boone en geregisseerd door Jan Eelen (De Ronde, Het Eiland).

De serie volgt Devon, Wesley en Jay. Deze gigolo’s hebben samen een escortbureau. De mannen worden gedreven door testosteron, waardoor er vaak nutteloze discussies ontstaan. Dit, in combinatie met hun ambities, zorgen een zakelijke crash…

For Life

21 mei 2020 | Seizoen 1

For Life is een nieuwe Amerikaanse serie uit 2020 van de zender ABC.

Deze juridische dramaserie is geschreven door Hans Steinberg (The Last Ship) en gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr, die 7 jaar ten onrechte in de gevangenis zat.

Aaron Wallance wordt veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor een misdaad die hij nooit pleegde. In de gevangenis schoolt Aaron zich om tot advocaat.

Vervolgens helpt hij andere gevangenen met hun strafzaak, terwijl hij zijn eigen veroordeling aanvecht…

The Other Two

21 mei 2020 | Seizoen 1

The Other Two is een Amerikaanse komedieserie van Comedy Central, die vanaf 21 mei 2020 op Videoland komt te staan.

Deze serie is bedacht door Chris Kelly en Sarah Schneider (Suterday Night Live) en heeft Heléne Yorke , Drew Traver en Case Walker in de hoofdrol.

Deze serie volgt een aspirant-acteur en zijn zus Brooke, die een voormalig professioneel danser is. Ze proberen hun plek te vinden in de wereld, terwijl ze worstelen met hun gevoelens over de plotselinge opkomst van hun 13-jarige broer Chase, die een ster op het internet wordt…

een nieuw seizoen

Bull

26 mei 2020 | Seizoen 3

Op 23 maart 2018 voegde Videoland het eerste seizoen van Bull toe aan haar aanbod. Deze maand zet Videoland het derde seizoen online – op 26 mei 2020 om precies te zijn.

Bull volgt Michael Weatherly als Dr. Jason Bull, in een dramaserie die geïnspireerd is op de vroege carrière van Dr. Phil McGraw (beter bekend als Dr. Phill), de oprichter van één van de meest productieve adviesbureaus voor onderzoeken aller tijden…