Vlucht HS13 kijken?

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

Waar gaat deze serie over?

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

Reviews over Vlucht HS13

9 Comments

 1. Monique

  Nu kom ik er achter dat HS13 afgelopen is. Serie kan ik nergens meer vinden. Is dit 1e seizoen en gaat het volgend jaar verder. Je zit net in het verhaal en het stopt? Dan ben ik er klaar mee !

  Reply
 2. Ton

  Vind de serie zeker goed en veel beter penoza bijv.

  Reply
 3. Arie G.

  Wij zijn na afl.6 ook afgehaakt. Nog nooit zo’n slecht product gezien en wat een slecht acteer(werk?) c.q. regie. Nederland kan beter…….

  Reply
 4. Robert Scheltens

  Ik vond het begin van de serie goed, maar vind het scenario in hoog tempo achteruit gaan. Onwaarschijnlijke en ongeloofwaardige wendingen in het verhaal doen afbreuk aan mijn waardering. Een Nederlandse auo met een gekidnapte Simon vertrekt uit Nederland en bevindt zich een moment later in de Iraanse woestijn!?!? Liv die hemel en aarde beweegt om Simon te vinden houdt cruciale gegevens (mobiele telefoon, gegevens over onwettige kinderen bij Iraanse vrouw) achter. Waarom??? Enzovoort.
  Jammer van het gode acteerwerk, maar ik ben afgehaakt.

  Reply
 5. Eric

  @Olga e.a. Ik ben weliswaar geen medewerker, maar de nieuwste aflevering wordt elke zondag om 20:25 uur uitgezonden. Daarna is het altijd op Uitzending gemist te bekijken. En ja het wordt ook ergens midden in de week herhaald op TV (op een laat tijdstip).

  Verder… een leuke serie. Misschien geen top serie (soms wat soap achtig), maar tegelijkertijd vaak ook rauw genoeg om voor een crimi door te gaan. Ik blijf in elk geval kijken!

  Reply
 6. Ben

  Hallo Olga
  Sluit me helemaal aan bij je opmerking !!
  Dus? Wanneer een bericht terug, Medewerkers ?

  Reply
  • Joost van www.tvserieskijken.nl

   Wij zijn een soort vergelijkingssite in series kijken. We geven alle informatie over series en laten zien waar deze serie te bekijken is. Je kunt via de button “”Vlucht HS13 terugkijken” de uitgezonden aflevering terugkijken. Anders zijn de afleveringen te zien op de site van NPO. Vanaf 15-11-2016 is deze serie op dvd te bestellen. We zetten deze dvd dan uiteraard op onze site.

   Reply
 7. Candilla

  Helemaal mee eens! Ik zoek me ook te pletter!

  Reply
 8. Olga Roffel

  Hallo medewerkers!
  Het zal misschien aan mij liggen, maar ik vind het bijna onmogelijk om informatie te vinden over de data en tijdstippen waarop de NPO deze serie uitzend. Is dit gewoon 1x per week op woensdag (maar wrs ook op vr/za want ik zag aflevering 1 en 2 ook voorbij komen, ik meen gisteravond…..
  Waarom is het zo moeilijk om uit te vinden met welke frequentie de afleveringen uitgezonden worden.
  Ik merk dat ik dit probleem wel vaker tegen gekomen ben en daardoor afleveringen mis of voor niets me verheug op een uitzending die dan op een andere dag blijkt plaats te vinden.
  Help! Groet, Olga

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *