Voetbalmaffia Kijken?

  • 2017 - 2017
  • 1 seizoenen
  • 8 afleveringen
  • KRO-NCRV
  • Voetbalmaffia - IMDb Rating 6.1

    6.1

Voetbalmaffia kijken? Voetbalmaffia is een nieuwe Nederlandse serie van NPO. De spannende dramaserie ”trapt af” op 5 november 2017.

De opnames hebben plaats gevonden in Nederland (Deventer), maar ook in België, Italië en Thailand. De serie is uitgezonden door NPO3.

Charles den Tex schreef de scenario’s. In 2015 schreef hij scenario’s van De Fractie. In 2010 schreef hij een paar afleveringen van Bellicher.

De regie was in handen van Mark de Cloe en Iván López Núñez. Mark regisseerde eerder afleveringen van Moordvrouw en Nieuwe Buren en Iván had de regie in handen van B.A.B.S. en Vlucht HS13.

Volgens de KRO-NCRV is het een spannende en actuele dramaserie, waarin ”matchfixing” centraal staat.

Lees nu alles over deze televisieserie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check vervolgens de officiële trailer of kijk de serie terug:

lees meer

Waar gaat Voetbalmaffia Over?

Over Voetbalmaffia

Waar gaat Voetbalmaffia Over?

Johnny de Graaf is een sterspeler van een Italiaanse voetbalclub. Hij leeft zijn droom en woont samen met zijn vrouw en zoontje in een prachtige villa.

Dan krijgt hij een conflict met de voorzitter van de club. Hierdoor wordt hij op de transferlijst gezet. Langzaam verliest hij alle controle en volgen de tegenslagen zich op.

Johnny komt terecht in de onderwereld van de sport, waar hij niets meer dan handelswaar is. Hij moet keuzes maken die niets meer met zijn liefde voor voetbal te maken hebben. Kan hij nog loskomen van het criminele gok netwerk?

Reviews Van Voetbalmaffia

  • Voetbalmaffia imdb Beoordeling: 6.1 6.1

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Chiem Vreeken heeft de hoofdrol als Johnny de Graaf. Hiervoor had Chiem een bescheiden rol in de politieserie Moordvrouw, Flikken Maastricht en Smeris.

Egbert Jan Weeber heeft de rol van Robin. Hiervoor had hij de rol van Rick van Langeveld in Bagels en Bubbels. Daarvoor speelde hij bijvoorbeeld in Bloedverwanten en Moeder, ik wil bij de revue en Feuten.

Mingus Dagelet speelt Floris Hulscher. In 2017 speelde hij in een aflevering van De Mannentester. Daarvoor speelde hij in Divorce, Overspel en Vrijland.

Maryam Hassouni is Gwen Hulscher. Deze actrice is vooral van haar rol als Lieve Janssons in Flikken Rotterdam.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het 1ste seizoen heeft 6 afleveringen. De afleveringen hebben een speelduur van zo’n 55 minuten.

Hieronder staan alle afleveringen:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Laatste Serienieuws

1 March 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

6 August 2018

Vanaf 6 augustus op Netflix: de ziekenhuisserie ...

Lee Soo-Yeon De scenario’s zijn geschreven door Lee Soo-Yeon, die eerder de misdaaddrama Bimilui Soop (Stranger) schreef. De regie was in handen van Hong Jong-chan. De Koreaanse titel is ”Laipeu”. ...

Lees meer

3 August 2018

I’m am a Killer vanaf vandaag op ...

De moordenaars Binnen seizoen 1 komen 10 verschillende moordenaars aan het woord. Onder deze moordenaars bevindt zich James Robertson, een man die zijn celgenoot heeft vermoord en is ...

Lees meer

 

31 July 2018

Barry Atsma speelt in Amerikaanse serie The ...

Spannende paranormale serie The Rook is een spannende paranormale serie, die zich afspeelt in Londen. De serie volgt Myfanwy Thom, een vrouw die in een park wakker wordt met ...

Lees meer

17 July 2018

Kijk seizoen 5 van A Place Call ...

Australische hitserie A Place to Call Home is een Australische hitserie, die voor het eerst te zien was op 28 april 2013. Deze historische dramaserie is bedacht door ...

Lees meer

16 July 2018

Seizoen 2 van The Team staat vanaf ...

Over The Team The Team is een Scandinavische serie, waarvan het eerste seizoen in 2015 te zien was. Deze misdaadserie is tot stand gekomen met subsidie van het Creative Europe ...

Lees meer