Vuurzee Kijken?

  • 2005 - 2009
  • 2 seizoenen
  • 24 afleveringen
  • VARA
  • Vuurzee - IMDb Rating 7.8

    7.8

Vuurzee kijken? Vuurzee is een thrillerserie van de televisiezender VARA. De Nederlandse serie startte op 26 november 2005. De laatste aflevering was te zien op 18 april 2009.

De serie is in Nederland uitgezonden door de VARA op Nederland 1 en Nederland 3. In België zijn de afleveringen uitgezonden door de zender Eén.

De schrijver is Frank Ketelaar. Deze scenarioschrijver en regisseur is bekend van o.a. All Stars. Vuurzee wordt zo nu en dan vergeleken met Twin Peaks. Dit is een Amerikaanse serie uit 1990.

De best bekeken aflevering had ruim 1.3 miljoen kijkers.

Lees alles over deze serie. Check hoeveel afleveringen er zijn en kijk deze aflevering. Bekijk wie de hoofdrolspelers zijn en check de trailers en kijkcijfers. Je kunt ook alle afleveringen terugkijken:

lees meer

Waar gaat Vuurzee Over?

Over Vuurzee

Waar gaat Vuurzee Over?

Osman is eigenaar van een strandpaviljoen in Bloedzand. Dit is een Noord-Hollandse badplaats. Osman wordt 50 jaar en geeft daarom een groot feest.

Zijn dochter Yasmin en haar vriend Sander, lopen tijdens dit feest samen het stand op. Dan komt Sander opeens binnengerend, met de boodschap dat Yasmin verdwenen is!

Daarop organiseren ze een enorme zoekactie naar Yasmin. Ze zoeken op het strand, in de duinen en op zee. Marcel Clijsters is een politieman uit het dorp en leidt deze zoektocht. Hij ontdekt een website waarop zijn eigen dochters, Yasmin en de zus van Sander te zien zijn in een pornofilm. Wat heeft deze film te maken, met haar verdwijning?

Tijdens de zoektocht naar Yasmin, komen geheimen naar voren, worden verschillende mensen verdacht en staan relaties onder druk. Maar wat is er nu gebeurd met Yasmin?

lees meer

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Vuurzee

  • Vuurzee imdb Beoordeling: 7.8 7.8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De verdwenen Yasmin wordt gespeeld door Eva van de Wijdeven. Eva was eerder te zien in Dunya en Desie.

Sylvia Hoeks is Sonja Looman. Deze hoofdrolspeelster is bekend van Gooische Vrouwen. Ze is in alle 24 afleveringen te zien.

Victoria Koblenko heeft ook een hoofdrol. Ze is Kim Megan. Victoria was te zien in Van Speijk.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Sinds de start van deze televisieserie zijn er 2 seizoenen met daarin 24 afleveringen opgenomen. Je ziet een aflevering in ongeveer 45 minuten.

Dit zijn de seizoenen en afleveringen. Je kunt ze allemaal terugkijken:

Seizoen 1 | 12 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 12 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer