Lethal Weapon

Lethal Weapon

Lethal Weapon is een actieserie van FOX. De Amerikaanse serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit de 80’s en 90’s. De serie is begonnen in 2016.

Detective Martin Riggs verhuist naar Californië om een nieuw leven te beginnen, nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren. Hij gaat werken bij de LAPD en wordt partners met Roger Murtaugh.

Roger is pas net weer actief, nadat hij is hersteld van een hartaanval. Martin’s drang om vooraan in de vuurlinie te staan botst direct met de voorzichtige aanpak van Roger…

11.22.63

11.22.63

11.22.63 is een drama– en science fiction serie uit 2016 met James Franco in de hoofdrol. 

Deze Hulu Original is begonnen op 15 februari en gebaseerd op de bestseller 11/22/63 van Stephen King. De productie was in handen van de vooraanstaande producer J.J. Abrams.

Jake Epping is docent Engels. Hij reist terug in de tijd om de moord op president John F. Kennedy te voorkomen. Hij komt terecht in Texas in 1960.

Jake raakt langzaam gehecht aan zijn nieuwe leven in het verleden, waardoor zijn missie in gevaar komt…

Supergirl

Supergirl

Supergirl is een populaire science fiction– en superhelden serie van The CW. De Amerikaanse serie is gebaseerd op DC Comics van Otto Binder en Al Plastino.

De serie is begonnen in 2015 en heeft Melissa Benoist in de hoofdrol.

Kara Zor-El is geboren op de planeet Krypton. Samen met haar beroemde neef vluchtte ze weg voor de verwoesting van haar planeet. Nu begint ze haar superkrachten te omhelzen, zoals altijd al de bedoeling is geweest…

Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead is een spin-off van The Walking Dead, één van de populairste series ooit.

Fear the Walking Dead is de prequel van the Walking Dead en speelt zich af vóór de zombie-apocalyps heeft plaatsgevonden.

De serie volgt Madison Clark, die samenwoont met haar vriend Travis, haar dochter Alicia en haar drugsverslaafde zoon Nick. Het disfunctionele gezin wordt geconfronteerd met allerlei vreemde gebeurtenissen.

Deze gebeurtenissen blijken het begin van de zombie-apocalyps én de ineenstorting van de beschaving te zijn…