Wakker Worden Kijken?

Wakker Worden kijken? Wakker Worden is een Nederlandse serie van Videoland. De nieuwe serie staan vanaf 7 november 2017 online.

De afleveringen worden op televisie uitgezonden door RTL4.

De scenario’s zijn geschreven door Roos Schlikker. Hiervoor schreef Roos scenario’s van Bitterzoet, een komedieserie van Linda.tv die is uitgezonden door Net5. De regie was in handen van Vicent Schuurman, Zip Wertwijn en de vooraanstaande Will Koopman!

Wakker worden is de 3de ”short-form serie” van Videoland. De Nederlandse streamingdienst kwam eerder met Vaders en Moeders en Dare.

Lees nu alles over deze televisieserie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen hebben ze opgenomen? Wie hebben de hoofdrol? Kijk alle afleveringen online vanaf 7 november:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Wakker Worden Over?

Over Wakker Worden

Waar gaat Wakker Worden Over?

Ronald en Karin hebben een ”normaal” gezin met 3 kinderen. Ronald is een onhandige manager van een bouwmarkt. Karin is lerares op een basisschool, die na het werk het huishouden draaiende moet houden.

Samen hebben ze 3 kinderen. Pien is 15 en wil graag fotomodel worden. Suus van 12 is super sportief en haar 8-jarige broertje Boris weet alles beter.

Karin heeft ook een zus, genaamd Barbara. Die heeft een wild leven als single, maar wil eigenlijk meer zoals Karin leven…

Reviews Van Wakker Worden

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Tjebbo Gerristma speelt Ronald en Tina de Bruin is Karin.

Tjebbo was in 2017 ook in Smeris en Riphagen te zien. Daarnaast heeft hij ooit een rol gehad in FeutenIedereen is Gek op Jack en Bellicher.

Tina de Bruin had hiervoor een hoofdrol in Bitterzoet. Daarnaast speelde ze in series als Het Geheim van Eyck, Gouden Bergen en Wat Als?

Marjolein Keuning heeft de rol van de wilde Barbara. Marjolein speelde in Russen en Baantjer, 2 populaire Nederlandse politieseries. Daarnaast had ze een rol in de soapseries GTST en Onderweg naar Morgen.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het eerste seizoen bestaat uit 20 afleveringen van 6 minuten. Daarmee biedt de serie 2 uur aan kijkplezier.

Laatste Serienieuws

11 oktober 2017

Een nieuwe short-form serie op Videoland: Wakker ...

Wakker Worden! ‘Wakker Worden!’ bestaat uit 20 afleveringen van ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer