Wakker Worden Videoland

Wakker Worden kijken? Wakker Worden is een Nederlandse serie van Videoland. De nieuwe serie staan vanaf 7 november 2017 online.

De afleveringen worden op televisie uitgezonden door RTL4.

De scenario’s zijn geschreven door Roos Schlikker. Hiervoor schreef Roos scenario’s van Bitterzoet, een komedieserie van Linda.tv die is uitgezonden door Net5. De regie was in handen van Vicent Schuurman, Zip Wertwijn en de vooraanstaande Will Koopman!

Wakker worden is de 3de ”short-form serie” van Videoland. De Nederlandse streamingdienst kwam eerder met Vaders en Moeders en Dare.

Lees nu alles over deze televisieserie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen hebben ze opgenomen? Wie hebben de hoofdrol? Kijk alle afleveringen online vanaf 7 november:

Wakker Worden kijken


Waar gaat Wakker Worden over?

Ronald en Karin hebben een ”normaal” gezin met 3 kinderen. Ronald is een onhandige manager van een bouwmarkt. Karin is lerares op een basisschool, die na het werk het huishouden draaiende moet houden.

Samen hebben ze 3 kinderen. Pien is 15 en wil graag fotomodel worden. Suus van 12 is super sportief en haar 8-jarige broertje Boris weet alles beter.

Karin heeft ook een zus, genaamd Barbara. Die heeft een wild leven als single, maar wil eigenlijk meer zoals Karin leven…

Wakker Worden kijken

Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er?

Het 1ste seizoen bestaat uit 20 afleveringen van 6 minuten. Daarmee biedt de serie 2 uur aan kijkplezier.

Wie zijn de hoofdrolspelers?

Tjebbo Gerristma speelt Ronald en Tina de Bruin is Karin.

Tjebbo was in 2017 ook in Smeris en Riphagen te zien. Daarnaast heeft hij ooit een rol gehad in Feuten, Iedereen is Gek op Jack en Bellicher.

Tina de Bruin had hiervoor een hoofdrol in Bitterzoet. Daarnaast speelde ze in series als Het Geheim van Eyck, Gouden Bergen en Wat Als?

Marjolein Keuning heeft de rol van de wilde Barbara. Marjolein speelde in Russen en Baantjer, 2 populaire Nederlandse politieseries. Daarnaast had ze een rol in de soapseries GTST en Onderweg naar Morgen.

Trailers

Check de trailer van het 1ste seizoen:

Trailer seizoen 1

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.