Wolven Vlaamse TV serie

De TV Serie Wolven

Serie Wolven met Axel Daeseleire.Wolven is een Vlaamse televisieserie van De Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie. De dramaserie is uitgekomen op 04 december 2012. De serie wordt gezien als een vervolg van Flikken.

De opnames vonden plaats op bekende locaties in de stad Antwerpen. Voor de serie in première ging, kwam er een speelfilm uit met de naam Wolf. Zo’n 2 jaar later kwam de televisieserie uit. Wolven was te zien op de zender Eén.

De regisseurs van Wolven zijn Rik Daniëls en Stef Desmyster. Die laatste is bekend van de Vlaamse serie De Ridder.

De slagzin van Wolven is: een mens is een wolf voor een ander…

Alles over Wolven…

Wolven Vlaamse TV Serie 2012

Over Wolven

Commissaris Thomas Verhaege is werknemer van Ecofin, een cel van de fraudebestrijding van de federale gerechtelijke politie in Antwerpen. Samen met zijn collega’s en hoofdcommissaris Steven Perseyn, vechten ze tegen oplichters. Deze oplichters zijn financiële criminelen, die zich bezig houden met belastingfraude.

Thomas en zijn collega’s lossen verschillende zaken op, maar komen onopgemerkt in aanraking met een criminele organisatie. In deze criminele organisatie bevinden zich vooraanstaande politici en zakenlieden.

De fraudebestrijders raken uiteindelijk persoonlijk betrokken bij deze misdaden en moeten vrezen voor hun eigen leven en dat van hun naasten…

Seizoenen en Afleveringen

De Vlaamse tv serie wolven heeft 13 afleveringen. Alle afleveringen zijn opgenomen binnen 1 seizoen. De afleveringen van deze serie duren 50 minuten.

De serie is te koop op dvd. Serie gemist? koop nu de dvd…

Hoofdrolspelers

De rol van commissaris Thomas Verhaege is voor de acteur Axel Daeseleire. Alle acteurs uit Wolven zijn:

Naam Artiestennaam
Axel Daeseleire Thomas Verhaege
Pieter Embrechts Douglas
Gene Bervoets Steven Perseyn
Marie Vinck Sofia Belèn
Lotte Pinoy Lena Gerard
Enrico Vanroose Ruben Vergaeghe
Simone Milsdochter Iris de Witte
Wim Willaert Advocaat Weckx
Rikkert van Dijck Guy Merckx
Chris Thys Magda

Trailers

Opzoek naar de trailer van Wolven? Hij staat online! Bekijk hem nu…

Trailers seizoen 1

Kijkcijfers

De beste aflevering van deze serie is bekeken door ongeveer 1 miljoen kijkers. De minst bekeken aflevering, is bekeken door iets meer dan 600.000 kijkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER